Samsung zou voor Q3 kwart minder Galaxy S5’s bestellen


Samsung zou zoveel vertrouwen hebben in de iPhone 6 dat het volgens berichten het aantal orders van de eigen Galaxy S5 met 25% gaat verminderen. Misschien is de tijd wel rijp voor de metalen Galaxy F?

Samsung zou bang zijn dat veel klanten uiteindelijk toch voor de nieuwe grotere iPhone zullen kiezen in plaats van de 3/4 jaar oude Galaxy S5. Dat lijkt ook voor de hand te liggen, beide vlaggenschepen zijn aan elkaar gewaagd. En nu Apple op punt staat het scherm te vergroten zou dat een aantal overstappers weer kunnen overhalen terug over te stappen.

Samsung wall

Samsung zou trouwens het tweede kwartaal van dit jaar 21 miljoen exemplaren van de S5 hebben laten maken. Het derde kwartaal zou uitkomen op 15 miljoen. Het is trouwens niet de eerste keer dat Samsung het aantal bestellingen van haar vlaggenschip verlaagd in aanloop naar het derde kwartaal. Ook van de Galaxy S4 werden in het derde kwartaal minder besteld, al was het verschil met het tweede kwartaal niet zo groot. Dit alles kan echter ook een afleidingsmanoeuvre zijn om in het derde kwartaal met de metalen high-end Galaxy F te komen. Deze zou het dan niet alleen kunnen opnemen tegen de iPhone 6 maar ook tegen de LG G3 die onlangs werd aangekondigd.

Bron: Udn.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel