Mogelijke render metalen Samsung Galaxy F duikt op


Samsung zou bezig zijn met een metalen Galaxy-telefoon waarvan de specificaties door het dak gaan. Deze Galaxy F, ook wel bekend als S5 Prime, wordt wel gezien als de waardige opvolger van de Galaxy S4 en lekt intussen steeds vaker uit.

Zo hebben we nu wat lijkt op een persafbeelding binnen van het toestel. We plaatsen wel wat vraagtekens bij het plaatje. Zo lijkt het perspectief van het scherm niet helemaal te kloppen, bovendien is het stippeltjes-patroon wat merkwaardig. Los daarvan komt het plaatje wel overeen met een eerder uitgelekte blurry-afbeelding.

Samsung Galaxy F

Maar juist door dat gegeven gaan er extra alarmbellen bij ons af. Het maken van een render is voor een beetje ervaren Photoshopper extra handig als je voorbeelden hebt. Los van het feit dat we niet weten of deze plaatjes echt zijn of niet, Samsung is wel degelijk bezig met een metalen Galaxy-telefoon. Of hij nou Galaxy F heet of niet, de kans is groot dat hij er uiteindelijk komt. Sommigen beweren zelfs dat deze Galaxy F de Galaxy S5 gaat opvolgen en daarmee een einde komt aan de Galaxy S-vlaggenschepen.

Bron: @evleaks en Evleaks.at


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel