Foto’s van aluminium gemaakte Samsung Galaxy S5 Prime mogelijk binnen

· 2 reacties


Er zijn diverse foto's binnen van de vermeende Galaxy S5 Prime van Samsung. Het toestel met z'n 5,2 inch grote QHD-scherm en Snapdragon 805-processor houdt zich al langer in het geruchtencircuit op maar laat zich nu volledig zien.

Op het eerste gezicht lijkt het een gewone Galaxy S5, maar schijn bedriegt. Volgens de bron gaat het toch om de S5 Prime met een aluminium behuizing. Een ander verschil is de locatie van de luidspreker. Bij deze S5 Prime zit hij aan de onderkant. Gelijk is echter de vingerafdrukscanner. Die zit ook hier in de homeknop.

Samsung Galaxy S5 Prime frontSamsung Galaxy S5 Prime rear

Ook voor de USB-aansluiting zit een klepje. Hierdoor wordt de suggestie gewekt dat de S5 Prime water- en stofbestendig is. Net als de Galaxy S5 dus. Los van de aluminium behuizing wordt gezegd dat de S5 Prime een QHD-scherm heeft van 2.560 bij 1.440 pixels, een Snapdragon 805-processor en 3 GB aan RAM. Samsung krijgt momenteel veel de kritiek dat dit de S5 had moeten zijn. Laten we een aankondiging eerst afwachten voordat we die conclusies trekken.

Bron: PhoneArena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel