Variant van Samsung Galaxy S5 duikt op met Quad HD-scherm en Snapdragon 805-processor


Er is een nog onbekende Samsung-telefoon opgedoken op een website uit Hong Kong. De SM-G906S is echter niet zomaar een telefoon, het lijkt een variant op de Galaxy S5 te zijn met een HD-display en Snapdragon 805-processor.

Dit zijn specificaties die tot op heden toebehoorden aan de Galaxy S5 Prime. Gedacht wordt dan ook dat dit een variant erop is. De S5 Prime zal volgens de geruchten een premium uitvoering van de Galaxy S5 zijn. Mogelijk met een behuizing van metaal en met een hoge resolutie QHD-scherm (2.560 bij 1.440 pixels) en met een nieuwe Snapdragon 805-processor.

Samsung Galaxy S5 LTE-A

De website spreekt verder van LTE-A, Android 4.4.3, 3 GB aan RAM en een 16 megapixel camera. Vooral die eerste doet vermoeden dat wij hier in Nederland niet snel kennis zullen maken met de G906S. LTE Advanced is hier nog niet voor consumenten uitgerold. Het zou dus zinloos zijn dit toestel hier te verkopen. Dat gebeurde ook niet toen er van de Galaxy S4 een LTE Advanced-uitvoering uitkwam. Al heeft inmiddels wel een enkele webshop die op voorraad.

Bron: Price.com.hk


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel