Afbeeldingen en specificaties van nog aan te kondigen Motorola Moto E al op straat


Er staat in onze agenda een grote cirkel om dinsdag 13 mei. Motorola heeft dan een nieuwe telefoon voor ons in petto. Helaas voor Motorola is inmiddels alles, maar dan ook werkelijk alles over deze Moto E inmiddels al bekend gemaakt.

Hiermee is de Moto E niet Motorola's beste geheim ooit. Dat werd sowieso moeilijk want er was al eerder veel van de Motorola Moto E bekend. Zo wisten we eigenlijk al dat het een instapmodel moest worden met bijbehorend prijskaartje. Hiermee moet de Moto E nòg betaalbaarder worden dan de Moto G. Overigens is Motorola niet blij met dit nieuwe lek, de bron heeft alle informatie offline gehaald.

Motorola Moto E press renders
De nieuwe Moto E

Gelukkig te laat want we hebben de plaatjes nog. Zo zien de Motorola Moto E in alle hoeken en weten we alle specificaties. Afmetingen van 124,8 x 64,8 x 12,3 millimeter, Android 4.4 KitKat, een 5 megapixel camera en een 1,2 GHz dualcore-processor. Er is een 3G en natuurlijk WiFi, wat echter ontbreekt is een flitser en een front-facing camera. De batterij telt 1.980 mAh wat met een display van 4,3 inch redelijk groot is.

Motorola Moto E rear lime and turquoise

En door de grote hoeveelheid plaatjes die we nu al van het toestel binnen hebben weten we dat hij hoe dan ook in de kleuren zwart, turquoise en lime-groen uitkomt. Maar eigenlijk maakt het niet uit welke kleur je neemt, je kunt de achterkant namelijk zelf verwisselen. Hierdoor denken we ook dat je de batterij kunt verwisselen. Motorola kondigt 13 mei het toestel officieel aan. Afwachten of er dan nog verrassingen zijn.

Via: Phone Arena


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 164,80 € 164,80   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel