Afbeelding HTC B2 drijft boven; mogelijk de Butterfly 2


Voorlopig blijft evleaks de vervelendste luis in de pels van HTC. Ditmaal twitterde de bekende insider plaatjes van de nieuwe B2, de beoogde opvolger van de Butterfly. Het toestel zal zich waarschijnlijk vooral op het oostelijk deel van de wereld richten.

HTC bracht de allereerste Butterfly hier uiteindelijk nog wel uit, al waren ze dat in eerste instantie niet van plan. De Butterfly is de GSM-variant van de Butterfly J die alleen in Japan werd uitgebracht. Daarna werd overigens nog wel de Butterfly S aangekondigd maar die heeft de Nederlandse winkels nooit gezien. De kans is daarom groot dat we deze 'B2' hier ook niet zullen aantreffen.

HTC B2 Butterfly 2
De Butterfly 2 aka B2

Jammer want op het eerste gezicht lijkt de B2 een leuke compacte telefoon te zijn met waarschijnlijke redelijke specificaties. Mogelijk zelfs overeenkomstig met de huidige One M8. De kans is trouwens groot dat we de B2 later na z'n lancering als "Butterfly 2" moeten aanspreken. Vooral in Nederland zou dat verstandig zijn om maar niet verward te worden met Boef 2 uit Bassie & Adriaan.

Bron: Evleaks.at


Prijsvergelijker HTC Butterfly

Toon alle aanbiedingen van de HTC Butterfly


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel