Bewegende beelden laten alles van Apple iPhone 6 zien


De schema's voor de nieuwe iPhone 6 zijn al een tijdje verkrijgbaar. Iedereen met een 3D-printer kan alvast een exemplaar 'printen'. En dat de één dat serieuzer aanpakt dan de ander bewijst macitynet.it dat het lekker professioneel aanpakt.

Zij maakte van verschillende materialen een mockup van de iPhone 6 en vergeleken die met de iPod Touch. Een ander Apple-apparaat dat sterke gelijkenissen vertoont met de ophanden zijnde iPhone 6. Het grootste verschil is misschien wel het formaat; de opvolger van de iPhone 5s wordt namelijk een tikkeltje groter om ruimte te bieden aan het 4,7 inch grote Retina-beeldscherm.

Deze mockup is zeker een van de betere mockups die wij gezien hebben, hij heeft ook flink meer detail dan anderen. Duidelijk wordt dat de iPhone 6 sterk afgeronde hoeken zal krijgen met een platte achterkant. Hiermee lijkt de iPhone 6 mogelijk meer op de kleurrijke iPhone 5c dan op de iPhone 5s.

iPhone 6 vs iPod Touch

Een verschil met eerdere berichtgeving is de dikte van het apparaat. Volgens Macitynet.it is de iPhone 6 zo'n 7 millimeter dik. Eerder werd nog uitgegaan van 6,1 millimeter. Als de andere geruchten wel kloppen dan kondigt Apple deze 4,7 inch grote iPhone ergens rond augustus aan waarna in september de grotere 5,5 inch iPhone komt. Het belooft dus een lange zomer te worden.

Bron: Macitynet.it


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel