Beste iPhone 6 dummy tot nu toe duikt op


Een nieuw opgedoken dummy van de iPhone 6 is misschien wel de beste die wij tot nu toe gezien hebben. En bovendien de meeste gedetailleerde! Daarnaast dook een nieuw patent op over een mogelijke nieuwe camera-functie.

De afbeeldingen van de dummy van de iPhone 6 zijn afkomstig van niemand minder dan Sonny Dickson. Hij bracht in het verleden vaker informatie naar buiten van nog niet officiële telefoons die achteraf waar bleken te zijn. Iemand om rekening mee te houden dus. De getoonde dummy lijkt bovendien van metaal te zijn, vermoedelijk ook de materiaalkeuze van Apple. Hierdoor geeft deze dummy een goed beeld van de opvolger van de iPhone 5s.

Apple iPhone 6 dummy frontApple iPhone 6 dummy
iPhone 6 dummy

In het plaatje met de achterkant is ook goed te zien dat de strepen boven en onder de achterkant ditmaal ook van metaal zullen zijn. Bij de 5s zijn die nog van glas wat altijd een risico op barsten met zich meebrengt. Gevolg is wel dat de iPhone 6 hierdoor meer op de HTC One M8 gaat lijken.

Super resolution mode iPhone

Super Resolution Mode

Dan is er ook nog een nieuw camera-gerucht. Uit een opgevist patent blijkt Apple een nieuwe superresolutie-modus toe te willen voegen. Onduidelijk is nog wat Apple daar exact mee bedoeld maar mogelijk is het een soortgelijke functie als de Oppo Find 7 die met een 13 megapixel maar liefst 50 megapixel foto's kan schieten. Dit doet hij door 10 verschillende foto's te combineren dankzij een speciaal algoritme. Verwacht wordt dat de iPhone 6 met z'n A8-processor over voldoende rekenkracht beschikt om dit te realiseren. Het patent schrijft echter wel voor dat er optische beeldstabilisatie aanwezig moet zijn. Iets wat bij de iPhone 6 vermoedelijk ontbreekt. Nog afwachten dus of we dit terug zullen zien.

Bron: @SonnyDickson
Via: Cultofmac.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Partly
16 GB White Refurbished
€ 99,00 € 99,00   Bekijk
Green Mobile
16 GB White Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel