Voorkantje iPhone 6 lijkt te zijn opgedoken


De informatie over de opvolger van de iPhone 5s lijkt in een stroomversnelling te zijn geraakt. Steeds meer informatie komt naar boven waaruit blijkt dat Apple is begonnen met de productie van het apparaat. Ditmaal is het de beurt aan het frontpaneeltje.

En als we die vergelijken met de huidige iPhone 5(s) dan zien we goed hoeveel groter de iPhone 6 wordt. Voor Apple begrippen en fanboys van het eerste uur zal het even slikken zijn. Android-gebruikers zullen echter nog steeds lachen bij het schermformaat van Apple's nieuwste speeltje.

iPhone 6 front panel

Qua indeling is er niet eens zoveel verschil. De camera zit boven de luidspreker en links daarvan de sensoren, net als bij de huidige iPhone. De delen boven en onder het beeldscherm zijn echter wel minder hoog. Ook de schermrand wordt er kleiner op. De hierboven weergegeven iPhone is hoogstwaarschijnlijk het 4,7 inch model waar al langer over gesproken wordt. Deze wordt vermoedelijk in het najaar als de opvolger van de iPhone 5s aangekondigd. Volgens andere geruchten zou Apple met providers in gesprek zijn om de prijs van de iPhone met 100 dollar te verhogen. Waarom is nog onduidelijk.

Via: iPhon.fr


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel