Zo ziet de Apple iPhone 6 er mogelijk uit

· 3 reacties


MacRumors heeft op basis van uitgelekte schema's alvast een render laten samenstellen van hoe de iPhone 6 eruit komt te zien. En in het uiteindelijk product herkennen we een ander bekend product van Apple. Namelijk de iPad.

Het is natuurlijk nog alles behalve zeker dat de volgende generatie iPhone er daadwerkelijk zo uit komt te zien. Het schema wat gebruikt is geeft bijvoorbeeld geen informatie over gebruikte materialen en afwerking, alleen de dimensies zijn erop vermeld. Echter op basis van meerdere geruchten moet het wel deze kant opgaan.

Apple iPhone 6 render
Ziet de iPhone 6 er zo uit?

En zoals inmiddels misschien wel bekend, komen er twee uitvoeringen van de nieuwe iPhone 6 uit. Eén met een 4,7 inch display (hierboven links weergegeven) en één met een nog groter 5,5 inch beeldscherm (de rechter variant). Mogelijk worden beiden niet tegelijk aangekondigd en volgt de 5,5 inch versie later in het jaar.

iPhone 6 family
De nieuwe iPhone 6 vergeleken met bestaande Apple-producten

Er zitten trouwens wel wat gekke wijzigingen in het iPhone-ontwerp. Zo verhuist de aan-/uitknop van rechtsboven naar links. En ook de True Tone-flitser lijkt die z'n intrede op de iPhone 5s maakte lijkt te zijn verdwenen. Dit maakt het verhaal er niet aannemelijker op maar we zullen moeten afwachten waar Apple mee komt.

Bron: Macrumors.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel