Bewijs voor gouden uitvoering ophanden zijnde LG G3


Hoe meer we van de LG G3 zien hoe enthousiaster we worden. Of dat ook van deze nieuwe kleur gezegd kan worden is nog maar de vraag. Maar feit is wel dat LG aardig mee probeert te doen in de huidige trend van goudkleurige telefoons.

We hebben namelijk plaatjes binnengekregen van een goudkleurige LG G3. Het toestel dat de G2 moet opvolgen staat op moment van aankondigen. En het begint steeds meer duidelijk te worden hoe hij eruit komt te zien en over welke specificaties hij beschikt. De lek van vandaag gaat over een kleur-uitvoering.

LG G3
Een gouden G3

Gouden telefoons is helemaal in en natuurlijk wil LG niet achterblijven. Interessant is vooral hoe subtiel de kleur op de voorzijde te zien is. Het merendeel is zwart waarmee ook deels de illusie wordt gewekt dat het overgrote deel uit scherm bestaat. Nu zal de G3 vermoedelijk al over een extreem dunne schermrand beschikken, ook dit zal helpen. Ook beginnen we steeds meer te twijfelen of LG wel plastic gaat toepassen. De achterzijde lijkt toch echt van metaal te zijn. Mogelijk is ook dit een illusie en is het slechts een metalen look.

Camera laser

Ook nog onduidelijkheid over de sensor links van de cameramodule. Volgens de bron zou dit een laser zijn die voor beter foto's in het donker moet zorgen. We horen het allemaal over grofweg drie weken wanneer LG de G3 officieel aankondigt. En we hopen van harte dat LG goud in handen heeft met deze G3.

Bron: Gsmarena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel