LG heeft 27 mei verrassing in petto; hoogstwaarschijnlijk de G3


LG heeft een persuitnodiging verstuurd voor een event op 27 mei. Op de uitnodiging staat een flinke verwijzing naar de letter "G". Eerder werd al uitgegaan van een mei aankondiging van de G3; het nieuwe vlaggenschip van LG.

De Amerikaanse schrijver Ralph Waldo Emerson zei ooit; "To be simple is to be great". Die quote hebben ze bij LG gebruikt voor de uitnodiging waarop vermoedelijk de opvolger van de G2 aangekondigd gaat worden. Het event vindt op zes verschillende plaatsen wereldwijd plaats. Interessant verder aan de uitnodiging is dat LG een metalen finish gebruikt heeft. Is de G3 dan mogelijk van metaal gemaakt?

LG G3 rear buttons

Het zou een aangename verrassing zijn. De G2 en veel van z'n voorgangers waren nog van plastic. Van de G3 verwachten we dat ook hij de knoppen aan de achterzijde heeft zitten. @evleaks bracht nog een plaatje naar buiten waarop deze knopindeling te zien is. Deze komt overeen met een eerdere afbeelding. Onder de overige specificaties wordt gepraat over een hoge resolutie QHD-beeldscherm en mogelijk wel de snellere Snapdragon 805-processor. Afwachten, maar gelukkig niet heel erg lang meer.

Foto: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel