LG: nieuw G3 vlaggenschip komt vóór eind juni uit


LG heeft in haar kwartaalpresentatie vermeld dat het nieuwe vlaggenschip de G3 nog in het tweede kwartaal uitkomt. Een lancering tussen april en juni dus, maar in ieder geval vóór juli. Fijn als we weten waar we aan toe zijn.

De opvolger van de LG G2 moet nog officieel worden aangekondigd. En in de tussentijd wagen bedrijven zich doorgaans niet aan uitspraken over nog niet officiële producten. Het is dus best opmerkelijk dat LG in haar kwartaalverslag melding doet van de G3. Door de lancering van de G3 in het tweede kwartaal houdt LG rekening met een leuke omzetstijging. Al moet de L Series III daar ook aan bijdragen.

LG wall
Binnenkort reclame voor de G3

Eerder ging de maand mei al rond in de wandelgangen als mogelijke lanceerdatum voor de G3, iets wat klopt met het tweede kwartaal. Van de G3 wordt verwacht dat hij net als bij de G2 de bedieningsknoppen op de achterzijde heeft zitten. Plaatjes daarvan doken al op, al is onduidelijk of deze echt zijn. Verder zou de G3 mogelijk een QHD-resolutie beeldscherm meekrijgen. De resolutie hiervan is licht hoger dan Full HD wat vandaag veel toegepast wordt in high-end-telefoons.

Bron: LG newsroom


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel