“LG G3 D850 krijgt inderdaad een QHD-beeldscherm”

· 1 reactie


Samsung en Sony hebben inmiddels hun nieuwe vlaggenschip aangekondigd. Die van HTC wordt elk moment verwacht. Alleen LG moet nog op de proppen komen met haar nieuwste topmodel. En er is blijkbaar een goede reden om nog even te wachten.

LG wil namelijk in de opvolger van de G2 een QHD-resolutie beeldscherm toepassen. Mogelijk moet dit 2K-beeldscherm maar liefst 5,5 inch in diagonaal meten. Zoja dan zou de PPI uitkomen op een indrukwekkende 527. Dat is zo hoog dat het menselijk oog allang geen individuele pixels meer kan waarnemen.

LG G3 specificaties

Een ander opmerkelijke eigenschap die onlangs van de G3 uitlekte is de processor. LG past al enige tijd exemplaren toe van Qualcomm. LG zou voor de opvolger van de G2 echter kiezen voor de MediaTek MT6595. Dat is een octacore processor waarvan de ene helft draait op 2,2 GHz en de meer krachtiger kernen op 2,5 GHz. Deze chipset wordt trouwens pas op z'n vroegst in het derde kwartaal van 2014 verwacht. Als LG deze beslissing doorzet dan zou de G3 wel eens laat in het jaar uitkomen. Op zich niet erg als je bedenkt dat de G2 ook 'pas' in augustus vorig jaar werd aangekondigd.

Bron: LGG3.com


Prijsvergelijker LG G2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB Black
€ 341,38 € 341,38   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel