Deze Samsung SM-G3858 lijkt verdacht veel op de Galaxy Beam 3


De Chinese telecomwaakhond heeft per ongeluk beelden online gezet van een nieuwe Samsung-telefoon. De SM-G3858 beschikt over uiterlijke kenmerken waardoor het zeer aannemelijk is dat we hier naar de volgende generatie Galaxy Beam kijken.

Let namelijk op de bult op de achterkant van het toestel. Die is mogelijk om een PICO-projector in ter huisvesten. Een dergelijke projector zagen we eerder al in de Galaxy Beam en diens voorganger de Beam i8520. Zou dit dan de derde generatie Beam zijn?

Samsung SM-G3858
De nieuwe Galaxy Beam?

Het zou zo maar kunnen. Verder valt de metalen achterkant op. We betwijfelen echter of dit echt metaal is. Waarschijnlijker is dat het gewoon plastic is met een metalen 'look'. Net als diens voorgangers is deze GM3858 niet echt een hoogvlieger. Zo meet het scherm 4,66 inch met een QVGA-resolutie en een relatief laag geklokte quadcore-processor. De camera schiet niet hoger dan 5 megapixel. Overigens is het nog maar de vraag of deze Samsung, mocht hij uiteindelijk aangekondigd worden, ook buiten China verkocht gaat worden.

Bron: Tenaa.com.cn


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Beam i8530

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Beam i8530


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel