“LG G3 krijgt 2K-scherm en octacore-processor”


Het wordt zo langzamerhand weer tijd om na te denken over de nieuwe vlaggenschepen van 2014. Die van LG bijvoorbeeld. Van de G3 wordt inmiddels in de wandelgangen geroepen dat hij een 2K-scherm krijgt met een octacore-processor.

En daarmee lijken de trends voor 2014 zich langzamerhand te ontvouwen. Van veel telefoons wordt inmiddels gezegd dat ze een (nog) hogere resolutie-scherm krijgen. Was Full HD in 2013 dé trend, 2K wordt dat voor 2014. In totaal zijn dat 2.560 bij 1.440 pixels, iets dat ook wel met QHD wordt aangeduid. Een andere eigenschap zou een octacore-processor zijn. Van welke fabrikant die processor afkomstig is moet nog maar blijken.

LG G2 lights
Opvolger G2 dient zich aan

Op cameragebied kunnen we rekening houden met een 16 megapixel camera mét optische beeldstabilisatie. Door die laatste eigenschap moeten bewogen foto's in de meeste gevallen tot het verleden behoren. Ook kun je er in het donker beter foto's mee schieten omdat de sluitertijd ongestraft langer kan worden. En zelfs de komst van een vingerafdrukscanner wordt genoemd. Vermoedelijk moeten we nog tot de tweede helft van 2014 wachten voordat de opvolger van de G2 zich kenbaar maakt.

Bron: Zdnet.co.kr


Prijsvergelijker LG G2

Toon alle aanbiedingen van de LG G2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel