“LG G3 krijgt anti-vingerafdruk achterkant en verwisselbare batterij”


Volgens een nieuw lek krijgt de nieuwe G3 van LG een achterkant die ongevoelig is voor vingerafdrukken. Altijd handig bij grote full-touch telefoons.

LG pakt het wel slim aan. Terwijl andere fabrikanten momenteel telefoons met vingerafdrukscanners uitrust gaat LG lelijke vingerafdrukken juist te lijf. Het is ook geen gezicht als je nieuwe vlaggenschip vol met vettige vingerafdrukken zit. Iets wat met glazen en gladde achterkantjes nogal snel gaat.

LG G3 rear anti fingerprint
Zeg maar dag tegen vingerafdrukken!

En alhoewel deze foto doet vermoeden dat de achterkant van de G3 van metaal is gemaakt denken wijzelf aan plastic. Ook op de uitnodiging voor de lancering van de opvolger van de G2 paste LG een metalen look toe. Een andere foto vertelt ons nog meer over de achterkant van de G3.

LG G3 removable battery

Deze is namelijk zelf te verwijderen. Handig want zo kun je zonder schroeven open te maken bij de batterij komen. Waarom dat handig is? Zo kun je een tweede batterij meenemen voor extra energie of de batterij vervangen als hij z'n kracht verliest. Bij de G2 kon je de achterkant nog niet verwisselen. Of deze nieuwe mogelijkheid het toestel ook dikker maakt moet nog blijken. 27 mei komt daar duidelijkheid over, dan kondigt LG de G3 vermoedelijk aan.

Bron: Evleaks.at


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel