Apple iPhone 6 komt mogelijk al in augustus


Apple zou de opvolger van de iPhone 5s mogelijk eerder willen uitbrengen dan eerder gedacht. Volgens een niet nader genoemde bron bij de India Times schuift Apple de lancering van de iPhone 6 een maand naar voren naar augustus.

Het gaat dan wel op de variant met een 4,7 inch beeldscherm. Deze wordt ook gezien als de 'echte' opvolger van de iPhone 5s. Volgens dezelfde bron volgt de versie met een 5,5 inch scherm niet veel later; ergens in september. Het lijkt ons eerlijk gezegd wat onwaarschijnlijk dat Apple zo vlak na elkaar twee iPhones gaat aankondigen. Al bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid dat beiden tegelijk worden aangekondigd waarbij de 4,7 inch iPhone 6 in augustus uitkomt en de 5,5 inch versie een maand later.

Apple store
Wanneer zal de iPhone 6 hier liggen?

Geruchten over de iPhone 6 zijn erg grillig. Ze gaan ook alle kanten uit, zo wordt het ene moment weer heel wat anders beweerd dan het andere moment. Feit lijkt dat de eerste harde bewijzen tijdens het WWDC in juni verwacht worden. Dan kondigt Apple naar alle waarschijnlijkheid iOS 8 aan en dat zal aangrijpingspunten bieden naar volgende iPhones. Tot die tijd is alles mogelijk, dus neem één en ander tot die tijd met een korreltje zout.

Bron: India Times


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel