Info over de Samsung Galaxy S5 Prime, S5 mini en mogelijk nieuwe Mega duikt op


Er is een lijstje binnengekomen bij GSMArena waarop informatie over de beeldschermen van enkele nieuwe Samsung-telefoons staat. Het lijkt te gaan om de S5 Prime, S5 mini en mogelijk een nieuw Mega-toestel.

Even voor de duidelijkheid, er staan vier telefoons op dit lijstje. De G900 is echter de inmiddels al verkrijgbare Galaxy S5 zelf. Die beschikt inderdaad over een 5,1 Full HD-beeldscherm. De S5 stond intern bij Samsung bekend als 'K' en 'Pacific'. Het meest interessant is echter de 'KQ' die we de laatste tijd vooral als de Galaxy S5 Prime zijn gaan leren kennen.

Samsung Galaxy S5 prime

Deze heeft typenummer G906, een schermdiagonaal van 5,2 inch en een WQHD-resolutie. Die komt overeen met 2K of QHD. Op zich was deze informatie al bekend maar een beetje bevestiging kan geen kwaad. Bovendien staat de K Mini op het lijstje met een schermformaat van 4,5 inch en een 720p resolutie. Grote kans dat die de Galaxy S5 mini is. De K Mega is waarschijnlijk een opvolger van de Galaxy Mega-reeks. Dit toestel met typenummer G750 moet het doen met een 6 inch groot HD-paneel. Helaas vermeldt de bron er niet bij wanneer we deze nieuwe telefoons mogen verwachten. Wordt dus vervolgd!

Bron: Gsmarena.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel