HTC J Butterfly beschikt over 5 inch Full HD-scherm, alleen in Japan verkrijgbaar

· 1 reactie


HTC is de eerste fabrikant die het aandurft een 5 inch beeldscherm in een telefoon te plaatsen met een Full HD-resolutie. Hiermee is het display scherper dan het Retina-scherm van de iPhone 5. Er is alleen wel één catch.

En dat is dat deze HTC J Butterfly alleen in Japan verkocht wordt, in het bijzonder door operator KDDI. Hierdoor lijkt op het eerste gezicht onze interesse voor de Butterfly af te nemen, maar niets is minder waar. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat we een soortgelijke telefoon, met enige aanpassingen, op Europees grondgebied mogen verwachten.

HTC J Butterfly HTL21
HTC J Butterfly

Het 5 inch grote scherm is niet alleen indrukwekkend vanwege z'n 1920 x 1080 pixels resolutie, een pixeldichtheid van 440 maar ook door de Super LCD 3-techniek. Volgens de eerste hands-on die we binnenkrijgen is dit het beste telefoonscherm dat momenteel verkrijgbaar is. Je krijgt naast dit scherm ook nog een 1,5 GHz Snapdragon S4 Pro quadcore processor, 2 GB aan RAM geheugen en een 8 megapixel camera met een aperture van f/2.0. Hierdoor moet je ook met weinig licht goede foto's kunnen schieten. De batterij is met 2.020 mAh niet erg opvallend maar het moet genoeg zijn voor een dag belplezier. Dit alles zit in een jasje van slechts 9,1 millimeter dik en is van zwart en rood-kleuraccenten voorzien.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel