Nederlandse webshop levert 64 GB uitvoering Samsung Galaxy S III

· 4 reacties


Het wachten op de 64 GB-uitvoering van de Galaxy S3 lijkt voorbij te zijn; online electronicawinkel redcoon dat ook in Nederland actief is zegt deze uitvoering te kunnen leveren. Naast een groot intern geheugen komt deze versie in het zwart.

Samsung beloofde al een tijdje de 64 GB-uitvoering van de Galaxy S III die bovendien in het Onyx Black gehuld is. Geruchten spraken van een oktober lancering en die geruchten lijken helemaal te kloppen. Redcoon heeft tegenover NieuweMobiel.NL bevestigd de Galaxy S3 64 GB op voorraad te hebben en per direct te kunnen leveren. De voorraad zou echter wel beperkt zijn.

Samsung Galaxy S III 64 GB Onyx Black
Samsung Galaxy S3 64 GB Onyx Black

De Galaxy S3 werd op 3 mei tijdens een speciaal event in London gepresenteerd. Het toestel kwam eerst alleen in het wit uit (Marble White) en in uitvoeringen van 16 en 32 GB, de blauwe uitvoering (Pebble Blue) liet enige tijd op zich wachten. Deze zwart uitvoering complementeert de S3-familie en is met 64 GB tevens de grootste van allemaal. Benieuwd wat wij van de S III vonden? Lees dan onze Galaxy S3-review.

Update: Samsung Oostenrijk heeft de zwarte uitvoering inmiddels toegevoegd aan Galaxy S3 product-pagina.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel