Samsung Galaxy S III i9300 review

Weet Samsung het hoge niveau van de Galaxy S II te evenaren?

· 17 reacties


Samsung Galaxy S III i9300 review

Zelden hebben ze bij Samsung zoveel aandacht gehad voor een telefoon als bij de Galaxy S III. Zo werden geruchten opgeblazen tot een niveau dat we voorheen alleen bij Apple zagen.

Veel geruchten bleken achteraf onjuist te zijn of te hoog gegrepen en het is daarom maar de vraag of de S3 niet teleurstelt. Het is namelijk wel de opvolger van de compromisloze S2 en er moeten er nóg meer over de toonbank gaan om de juist verworfen koppositie in smartphoneland vast te houden.

De Galaxy S III zal het niet makkelijk krijgen. Zo is de HTC One X een geduchte concurrent en zal ook LG met de Optimus 4X HD van zich laten horen. Maar waar Samsung waarschijnlijk nog wel het meest tegen opziet is de nog uit te komen nieuwe iPhone van Apple. Aan Samsung zal het niet liggen. Zij hebben er alles aan gedaan om uit te blinken. Wij testte de witte uitvoering draaiend onder Android 4.0.4 met buildnummer IMM76D.

Wat zit er bij het toestel?

De Galaxy S III komt in een maagdelijk wit doosje met daarin naast het toestel een compacte USB-oplader, losse datakabel en een witte in-ear headset. Je krijgt daar drie paar transparante en één paar grijze dopjes bij in verschillende formaten. Voor elk type oor wat wils dus. Er komt redelijk geluid uit en er zitten bedieningstoetsen aan om het volume aan te passen en binnenkomende gesprekken aan te nemen. Wat wel wat eigenaardig is is dat de andere accessoires zwart zijn terwijl we toch echt de witte uitvoering hebben.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel