Samsung Galaxy S II i9100

8,5 / 10 op basis van 16 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Samsung Galaxy S II i9100 (GT-I9100LKAXEN)
Samsung Galaxy S II 0
Samsung Galaxy sii wit b
Samsung Galaxy S II 2
5398 4d568349a3dec
Samsung Galaxy S II 1
Samsung Galaxy sii wit a
Samsung Galaxy S II 3

Reviews over de Samsung Galaxy S II i9100

8,5
16 reviews
5 sterren
11 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Samsung Galaxy S II i9100 review”

·

 • Kwaliteit beeldscherm
 • Dun
 • Snel
 • Veel mogelijkheden
 • Buggy

Samsung Galaxy S II i9100 review: samsung Galaxy S II i9100 review De Galaxy S II is typisch zo'n smartphone waar iedereen nieuwsgierig naar is. De verwachtingen zijn hoog, alsmede de inzet. Op basis van een lijst met specificaties heeft de 'S2' namelijk de beste papieren. Er staat duidelijk iets op het spel en onze handen jeukten al dagen voordat we hem binnen hadden. Maakt de 'S2' de hooggespannen verwachtingen waar? We hadden een opmerkelijke conclusie.


·

Gaat snel kapot. Bellen met slecht geluid. Toch wel basis behoefte. beetje jammer

1 0

·

top toestel is zijn geld zeker waard
niks op aan te merken heb hem nu kleine 5 maanden(zelf wel een andere rom erop gezet)
loopt als een trein voor mij geen ander toestel meer! en even
@ thomas jij bent zeker een iphone gebruiker?;) geluid wat er uit de speaker komt is zeker niet slechter als bij de rest van de telefoons die er zijn op htc na dan dat geluid is echt bedroevend.

0 0

Alle Samsung Galaxy S II i9100 reviews


De Samsung Galaxy S II i9100 in het nieuws

ts Galaxy siiplus Benchmark

De Samsung Galaxy S II Plus duikt weer eens op

Geruchten ·

Het is alweer een tijdje geleden toen we voor het eerst hoorden van de Samsung Galaxy S II Plus. Februari om precies te zijn. Het bleef tot nu echter erg stil rondom dit toestel. Nieuwe informatie lijkt te wijzen op een aanstaande release.

Want de specs van deze Galaxy S II update zijn uitgelekt. En dan lijkt een telefoon wel heel erg definitief, alhoewel specs natuurlijk altijd aangepast kunnen worden. De specs doken op op een benchmark-site, dus dat suggereert dat een werkent exemplaar al in omloop is. Zo weten we een typenummer, GT-i9105, en ook de processor en schermresolutie zijn bekend.

Samsung Galaxy S II Plus i9105 benchmark
De Samsung Galaxy S II Plus op de pijnbank

Namelijk een 1,4 GHz processor. Of deze dual- of single-core is is nog niet bekend. De schermresolutie komt uit op 960 x 540 pixels. Dat noemen we ook wel qHD. Dit nieuwe Samsung-model draait onder Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Samsung voorzag vaker voorgaande generaties van een Plus-variant, zoals het ook bij de Galaxy S Plus deed.

Bron: SammyHub.com

 • Tags:
 • galaxysiiplus
 • i9105
 • samsung

ts Galaxy S3

“Samsung begonnen met productie Galaxy S3”

Geruchten ·

De geruchtenmolen rondom de opvolger van de immens populaire Galaxy SII lijkt inmiddels op die rondom Apple-producten. Misschien een idee voor Apple om ook daaromtrent een rechtszaak te starten? Volgen laatste geruchten is de productie van de S3 begonnen.

Tevens zouden de pre-orders van providers nog nooit zo groot zijn geweest als bij deze Galaxy S3. Blijkbaar heeft iedereen er vertrouwen in dat de opvolger van de Galaxy S2 even zo populair wordt.

Samsung Galaxy S2
De Galaxy S2 wil een broertje

Volgens berichten krijgt de Galaxy S III een keramieken body dat duurzamer is dan plastic waar Samsung voorheen vaak voor koos. Vooral de voorliefde voor plastic kwam Samsung nogal eens op kritiek te staan. Andere fabrikanten zoals Motorola hebben voor hun vlaggenschip gekozen voor alternatieve materialen zoals kevlar. Het zou indien dit gerucht waar is de Galaxy S 3 een meer premium uitstraling geven.

De Samsung Galaxy S 3 wordt ergens in de de eerste helft van 2012 verwacht. Eerder liet Samsung verstek gaan tijdens het MWC vorige maand waar het vorig jaar wel de Galaxy S2 wereldkundig maakt. Onder de verwachte specs zitten een HD-display, NFC en een nog dunner uiterlijk.

Via: Slashgear.com

 • Tags:
 • galaxys3
 • samsung

ts ts ts ts ts Samsung

Samsung verkoopt 20 miljoen exemplaren van Galaxy S II

Telefoonnieuws ·

De Samsung Galaxy S II, die inmiddels bijna een jaar op de markt is, is 20 miljoen keer over de toonbank gegaan. De telefoon is daarmee één van de grootste verkoopsuccessen van het Koreaanse merk tot op heden.

Samsung presenteert de Samsung Galaxy S II tijdens het MWC van 2011. Het toestel viel toen op door z’n dunne behuizingen en grote 4.3 inch scherm. Hoewel inmiddels dunnere toestellen op de markt zijn verschenen, zoals de Motorola Razr, en andere mobiele telefoons met een nóg groter scherm, zoals de Galaxy Nexus die ook door Samsung wordt gemaakt, verkoop de 'S2' nog steeds goed.

2011331 samsung galaxy s2 official
De presentatie van het toestel op het MWC van 2011

Tijdens de nieuwe editie van het MWC komt Samsung waarschijnlijk niet met een update voor de Galaxy S II. Deze komt enige tijd na het MWC, en zal naar verwachting voorzien zijn van een quadcore processor, en draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwicht, de meest recente versie van het mobiele OS van Google, die via een update ook naar de Galaxy S II komt.

Bron: Yonhapnews.co.kr

 • Tags:
 • apple
 • mwc
 • samsung

ts ts Samsapplecut

Apple blaast Nederlandse zaak tegen Samsung nieuw leven in

Telecomnieuws ·

Apple gaat in hoger beroep in de Nederlandse rechtszaak tegen Samsung. Dat heeft Samsung bekend gemaakt aan NU.nl. De rechtszaak tussen beide bedrijven krijgt daarmee een nieuwe episode.

In een eerdere Nederlandse rechtszaak tussen de strijdende partijen besloot de rechter dat de smartphones van Samsung op enkele elementen inbreuk maken op patenten van Apple. Het fotoalbum van de Samsung Galaxy S II, de standaard Android-versie, zou inbreuk maken op Apple-patenten. Samsung loste dit probleem op door met een firmware update met aangepast fotoalbum te komen.

Justitie in Den Haag
Het paleis van justitie in Den Haag

Voor Apple is dat niet genoeg. Nadat onlangs werd besloten dat de tablet van Samsung, de Galaxy Tab 10.1 gewoon in Nederland verkocht mag worden, gaat het bedrijf in hoger beroep. Doel is alsnog een verkoopverbod op enkele producten van Samsung af te dwingen, waaronder de Galaxy S II, het bestverkopende Android-topmodel van dit moment.

Bron: Nu.nl

 • Tags:
 • android
 • apple
 • samsung

ts ts ts ts ts Samsung

"Samsung werkt aan Galaxy S II Plus"

Geruchten ·

Samsung komt met een verbeterde de versie van de Galaxy S II, die Galaxy S II Plus zal heten. Dat gerucht is opgedoken via een benchmarkapp, die op een prototype van het toestel gebruikt zou zijn.

Het nieuwe toestel is net als de Galaxy S II voorzien van Android 2.3.4, al is het niet uit te sluiten dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich klaar is tegen de tijd dat deze smartphone gepresenteerd wordt. De verbeterde versie van het huidige topmodel van het Koreaanse merk is voorzien van een 1,5 GHz processor, waarschijnlijk een dual-core exemplaar. Het scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels, wat doet vermoeden dat het 4.3 inch scherm van de S2 niet gewijzigd wordt.

Gs2
Het uiterlijk wijzigt waarschijnlijk nauwelijks

Samsung bracht al eerder Plus-versies van oudere toestellen uit bij de introductie van een nieuw topmodel. Vorig jaar kwam de Galaxy S Plus uit, een verbeterde versie van de Galaxy S. Hoewel de Galaxy S III is uitgesteld tot na het MWC, is het goed mogelijk dat de Galaxy S II Plus op het MWC in Barcelona gepresenteerd wordt. Dat congres begint op 27 februari.

Bron: Jpct.de

 • Tags:
 • samsung

ts Gs3

Samsung bevestigt uitstel Galaxy S3

Telefoonnieuws ·

Lang werd gespeculeerd over de komst van de Galaxy S3, de opvolger van de populaire Galaxy S II. Dit zou de ene keer wel en de andere weer niet deze maand gebeuren tijdens het MWC. Samsung maakt nu een einde aan de geruchtenstroom.

Zo lijkt het tegen Techradar te bevestigen dat "de opvolger van de Galaxy S II niet deze maand tijdens het MWC aangekondigd zal worden, maar op een later tijdstip". Dit zou de eerste helft van 2012 moeten gebeuren, een rekbaar begrip. Samsung wil de aankondiging nauwer laten aansluiten op de lancering en verkrijgbaarheid van de telefoon. Zo moesten Amerikaanse klanten nog maandenlang wachten op de Galaxy S2.

Galaxy S2 announcement at MWC 2011
De Galaxy S2 werd wel tijdens het MWC in 2011 aangekondigd

Hierdoor weken veel belangstellenden uit naar concurrerende producten, waaronder van aartsrivaal Apple. Iets wat Samsung koste wat kost wil voorkomen.

Bron: Techradar.com

 • Tags:
 • galaxy s3
 • uitstel

ts Samsung Speed

Samsung Galaxy S II wellicht op 1.2 GHz geklokt

Telefoonnieuws ·

Toen Samsung vorige maand de Galaxy S II met dualcore-processor officieel aankondigde was die nog op 1 GHz geklokt. Snel genoeg zou je denken maar achteraf niet snel genoeg volgens Samsung.

Het bericht is afkomstig van Samsungs afdeling in Estland. Die meldt dat de processor van de Galaxy S II daar op 1.2 GHz draait.

Samsung i9100 Galaxy S II MWC 2011
De Galaxy S II tijdens het MWC 2011

De verhoging is waarschijnlijk meer een marketingtruc dan dat consumenten daar in de praktijk wat van gaan merken. Het is alleen de vraag wat de verhoging voor gevolgen heeft voor het batterijverbruik van de 'S2'.

Via: Samsunghub.com

 • Tags:
 • galaxy s ii
 • i9100
 • samsung

ts Samsung Galaxy S II voorkant

Komt Samsung met Tegra 2-variant van de Galaxy S II?

Telefoonnieuws ·

Het lijkt er sterk op dat Samsung werkt aan een Galaxy S II met een Nvidia Tegra 2 processor. De Koreaanse fabrikant presenteerde het toestel met een zelfgemaakte dualcore processor met de naam

De Nvidia Tegra 2 is een populaire processor, die wordt gebruikt in smartphones zoals de LG Optimus 2X Speed, maar ook in meerdere tablets. De gegevens van de I9103, de codenaam van het toestel met de Nvidia Tegra 2 aan boord, doken op op een website met benchmarkgegevens.

Benchmark i9103

Verschillende chipsets

Het klinkt misschien opmerkelijk dat een fabrikant een toestel uitbrengt met twee verschillende chipsets, maar we hebben aanknopingspunten om aan te nemen dat dit wel het geval zal zijn. Het eerste aanknopingspunt is dat Samsung met andere toestellen ook de gewoonte had om voor verschillende regio's verschillende edities van een toestel te maken. De Nexus S die naar Europa kwam, heeft bijvoorbeeld geen AMOLED-scherm, maar een Super LCD. Het toestel kreeg daarom het typenummer i9023, terwijl de Amerikaanse Nexus S het typenummer i9020 heeft.

201143 samsung galaxy s ii front

Op de website die de specificaties van de Galaxy S II toont, staat bovendien een voetnoot aangegeven bij de processor. Samsung zegt dat het toestel een "Samsung Dual Core Application Processor" heeft, maar dat dat niet voor alle regio's geldt. Mocht Samsung een Galaxy S II met Nvidia Tegra 2 naar Europa brengen, dan is dat niet perse slecht nieuws. Uit benchmarks blijkt dat de Tegra 2 een behoorlijk snelle processor is.

Bron: Anandtech.com

 • Tags:
 • android
 • galaxy s ii
 • i9103
 • samsung

ts Galaxy s2 Handson

Samsung Galaxy S II video hands-on

Telefoonnieuws ·

Foto's en persafbeeldingen hebben we al van de Samsung i9100 Galaxy S II. Videobeelden zijn natuurlijk een heel ander verhaal. Daarom trakteren we je vandaag op bewegende beelden van de Galaxy S II; het nieuwe paradepaartje van Samsung.

Hopelijk krijg je uit onderstaand beelden een goede indruk van de algehele snelheid van de Galaxy S II. Ons viel het absoluut niet tegen namelijk.

De Samsung Galaxy S II wordt ergens in april verwacht. Prijzen voor een los toestel schommelen tussen de 570 en 599 EURO. In combinatie met een abonnement zal deze uiteraard vele malen lager uitvallen, in sommige gevallen zelfs gratis.

 • Tags:
 • galaxy s ii
 • hands-on
 • i9100
 • samsung
 • video

ts Lg Optimus 2x

LG Optimus 2X en Samsung Galaxy S II vergeleken

Telefoonnieuws ·

LG en Samsung laten op het MWC in Barcelona beiden hun nieuwe topmodellen zien: LG neemt de Optimus 2X mee naar Spanje, Samsung lanceerde eerder de Galaxy S II. De toestellen hebben vergelijkbare specificaties. Tijd voor een test.

Het eerste dat opvalt als we beide smartphones naast elkaar leggen, is dat het helderheid en kwaliteit van de beeldschermen sterk verschillen. Samsung heeft met het Super Amoled Plus scherm een troef in handen. Daarnaast heeft Samsung veel werk gestoken in de software op het nieuwe topmodel: de komst van meerdere hubs, onder meer voor het gamen, moet de gebruikerservaring van het toestel behoorlijk opkrikken.

Samsung Galaxy S II quadrant score

Benchmark

Het lukte ons om op zowel de Galaxy S II als op de LG Optimus 2X een benchmark te draaien. Daarbij komt het toestel van LG duidelijk als sterkste uit de bus, met een redelijke afstand. Zowel de Optimus 2X als de Galaxy S II hebben een dualcore processor. Het exemplaar in het toestel van LG is een Nvidia Tegra 2, de Galaxy S II heeft een door Samsung zelf gemaakte processor.

LG Optimus Speed 2x quadrant score

Langzamer

Wij waren enigzins verbaasd over bovenstaande resultaten. De LG is meer dan 1000 punten sneller dan de Samsung. Dat is een behoorlijk gat. Omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat een toestel langzamer is, zoals processen op de achtergrond. Op de Galaxy S II waren er geen uitzonderlijke processen op de achtergrond aanwezig, voor zover wij konden beoordelen. De score van krap boven de 1500 punten is echter een stuk hoger dan de voorganger van de Galaxy S II, de Galaxy S. Dat toestel haalde iets minder dan 900 punten.

 • Tags:
 • galaxy s ii
 • lg
 • mwc2011
 • optimus 2x
 • samsung

ts Handson Galaxy s2

Hands-on Samsung Galaxy S II

Telefoonnieuws ·

Zojuist heeft Samsung groots de Galaxy S II aangekondigd. Wij vonden tijd om ermee te spelen en willen naast high-res foto's onze eerste ervaringen met je delen tijdens deze exclusieve hands-on.

Wat als eerste opvalt aan de Galaxy S II is het Super AMOLED Plus-beeldscherm. Dit levert een mooie weergave met stukken meer detail dan z'n voorganger die nog van een Pentile-techniek gebruik maakte.

Samsung Galaxy S II front

De Samsung Galaxy S II heeft een lekker slank profiel. Aan de onderzijde zit een verdikking en ook rondom de camera zit een iets dikker gedeelte, maar weinig genoeg om in de weg te zitten. Daarnaast is het toestel minder bol dan eerst en wat hoekiger. Het geheel lijkt hierdoor wat professioneler.

Samsung galaxy s ii back

De achterzijde van de S II heeft een carbon fiber-achtige look gekregen. Iets wat hem wat ons betreft niet misstaat. Het oogt gelukkig ook wat minder goedkoop dan de plastic-look van de eerste Galaxy S. Een voordeel is dat door deze nieuwe achterkant het toestel wat meer profiel heeft gekregen en in theorie minder snel uit je handen zou vallen.

Samsung galaxy s ii in hand

Qua software zit het wel goed bij de Galaxy S 2; voorzien van Android Gingerbread 2.3.1. Ons testexemplaar had overigens nog wel af en toe te kampen met een vastloper. Iets dus wat Samsung er voor de release nog uit weet te strijken. Maar op zich was alles wel aanwezig om productieklaar te zijn, op de vastlopers na. Ook de dualcore-processor zorgt voor een lekker snel en rap geheel.

Samsung galaxy s ii detail

Al met al denken we dat Samsung met de Galaxy S II wel weer een winnaar in handen heeft. Een definitieve release-datum hebben we nog niet voor je, maar daar gaan we voor je achteraan.

 • Tags:
 • galaxy s2
 • handson
 • i9100
 • mwc2011
 • samsung
 • test

ts Galaxy S2

Persafbeelding Samsung Galaxy S2 uitgelekt

Geruchten ·

Dat er een opvolger van de Samsung Galaxy S komt mag nu hopelijk wel duidelijk zijn. Hoe dit eruit ziet nog niet. Tot nu want wat de officiële persafbeelding moet zijn is uitgelekt.

En dankzij de Google Cache weten we ook wat de uiteindelijke specs zijn; dualcore 1GHz processor, 4.3 inch beeldscherm, Android 2.3 Gingerbread, Bluetooth 3.0 en WiFi n-ondersteuning.

Samsung i9100 Galaxy S2
Samsung Galaxy S II

En de Samsung Galaxy S2 is dun; 8.49 millimeter en slechts 116 gram zwaar. Dat is voor een dergelijke smartphone niet veel. Natuurlijk klinken dergelijke specs erg mooi maar wij zijn vooral benieuwd hoe de Galaxy S2 zich in de praktijk staande weet te houden. Zondag weten we meer.

Bron: Media.paran.com

 • Tags:
 • galaxy s2
 • i9100
 • mwc2011
 • samsung

Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy S II i9100

Afmetingen 125,3 x 66,1 x 8,49 mm
Gewicht 116 gram
Artikelcode GT-GT-I9100LKAXEN
Codenaam Samsung Galaxy S2
EAN codes 8806085207424, 8806071924038, 8806071823850, 8806071819532, 8806071819525, 8806071712291, 8806071653198, 8806071652351, 8806071648507, 8806071636146, 8806071452203, 8806071443851, 8806071443850, 8806071417615, 8716406019998, 8715557011271, 5412882619167 Toon nog 3 anderen, 8806071417615, 8716406019998, 8715557011271, 5412882619167
Platform
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.27 inch, Super AMOLED Plus
Hardware
Camera 8 MP
Processor 1.2 GHz, ARM Cortex A8, dual core
Selfiecamera 2 MP
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 1650 mAh, verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Samsung Galaxy S II i9100 specificaties


Alternatieven van de Samsung Galaxy S II i9100

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy S II i9100 (GT-I9100LKAXEN)
Apple iPhone SE (A1662)
BlackBerry Passport
Motorola Moto G (SM3754AE7T1)
Huawei Honor U8860
 Huidig product    
Android4.0 (Ice Cream Sandwich)
4.32.3 (Gingerbread)
Kleurenbeeldscherm4.27 inch, Super AMOLED Plus4.0 inch, TFT4.5 inch, TFT4.5 inch, TFT4.0 inch, TFT
Camera8 MP12 MP13 MP5 MP8 MP
Processor1.2 GHz, ARM Cortex A8, dual coreApple A92.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 800, quad core1.2 GHz, quad core1.4 GHz, Qualcomm Scorpion
Selfiecamera2 MP1.2 MP2 MP1.3 MPVGA camera
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij1650 mAh, verwisselbaar1624 mAh3450 mAh2070 mAh1900 mAh, verwisselbaar
4G (LTE)

Volledige vergelijking Samsung Galaxy S II i9100 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung i9100