Motorola kondigt 13 mei nieuwe betaalbare smartphone aan


Motorola heeft voor 13 mei een uitnodiging verstuurd. Een nieuwe smartphone lijkt aanstaande, maar welke? Grote kans dat het de budgetbewuste Moto E is waarvan de specificaties onlangs uitlekten.

De plaats van aankondiging is Londen, het tijdstip kwart voor negen 's ochtends lokale tijd. In de uitnodiging staat te lezen dat er een nieuwe smartphone wordt onthuld die voor iedereen te betalen is. Mogelijk nog goedkoper dan de huidige Moto G. Hoogstwaarschijnlijk hebben we het over de Moto E; een dunne smartphone van iets meer dan 6 millimeter met een 1,2 GHz dualcore-processor en 5 megapixel camera.

Motorola invitation

Hiermee lijkt de Motorola Moto E niet erg noemenswaardig te worden. Maar toch is hij dat. Het is namelijk voor het eerst dat Motorola een telefoon aankondigt onder het nieuwe bewind van Lenovo. Google verkocht Motorola eind januari door aan het Chinese Lenovo. Motorola lijkt voorlopig door te gaan met de ingeslagen koers. Android-smartphone waarvan de UI zo min mogelijk is veranderd. Of de Moto E dat ook zal zijn is nog even afwachten.


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 164,80 € 164,80   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel