Bestaan Motorola Moto E voor het eerst aangetoond


Motorola leek onder de vleugels van Google weer helemaal terug. De in hoge mate aanpasbare Moto X en de budgetvriendelijke Moto G zijn daar het levende bewijs van. Het is nu even de vraag wat Lenovo ermee wil? Deze Moto E zou het antwoord kunnen zijn.

Het bestaan van de Motorola wordt voor het eerst aangetoond met het opduiken van een specificatielijst. Die zijn nog eenvoudiger dan die van de Moto G, een budgettelefoon dus. De Motorola G leek dat ook al, maar die blijkt toch een fractie uitgebreider dan deze Moto E te zijn.

Motorola Moto E

Zo is het geheugen gehalveerd en telt ook de processor nog maar de helft van het aantal cores; twee in dit geval. Toch heeft de Moto E enkele dingen die we bij de Moto G missen. Wat te denken van Dual SIM-mogelijkheden? Ook de dunheid van het toestel valt op; slechts 6,2 millimeter. Hiermee wordt het niet de dunste telefoon, maar het zal hem wel extra laten opvallen. Het zou de eerste keer zijn dat Motorola een telefoon uitbrengt sinds het door Lenovo werd overgenomen. En dat er nog velen mogen volgen.

Bron: Tecnoblog.net


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 164,80 € 164,80   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel