Samsung Galaxy Note 4 krijgt mogelijk flexibel scherm

· 1 reactie


De Galaxy Note 4 krijgt mogelijk een scherm dat over de randen heen gevouwen is. Samsung experimenteert al jaren met een dergelijke vormgeving maar de Note 4 zou de nu de eerste zijn die ook daadwerkelijk verkrijgbaar komt.

Samsung probeert al langer goeie toepassingen te verzinnen voor haar flexibele beeldschermen die het onder de Youm-naam uitbrengt. Erg veel hebben we ze nog niet gezien in mobiele telefoons maar toch kijkt iedereen er reikhalzend naar uit. De Galaxy Round is er wel een voorbeeld van maar erg spannend is die ondanks het flexibele scherm niet.

Samsung Flexible Sidescreen patent
Een eerder aangevraagd patent

De Note 4 gaat het helemaal anders doen. Het scherm daarvan moet tot over de rand gebogen zijn. Zo wordt het beeldscherm opgedeeld in drie delen die ook aparte informatie zouden kunnen geven. Zo kan het scherm op de ene rand gebruikt worden om het toestel te unlocken en op de andere kunnen weer snelkoppelingen naar apps te vinden zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het maakt ons alleen nog maar nieuwsgieriger naar de opvolger van de Note 3.

Bron: Zdnet.co.kr
Foto: Unwiredview.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel