Samsung kondigt gebogen Galaxy Round aan


Krom is het nieuwe recht. Dat lijkt Samsung te willen zeggen met de gebogen Galaxy Round. Het toestel dat sterke gelijkenissen vertoont met de Galaxy Note 3 is de eerste met een gebogen beeldscherm.

Wat je er precies aan hebt is nog niet geheel duidelijk, misschien past hij beter in je broekzak mits juist geplaatst. Hij zou ook niet meer plat op z'n beeldscherm kunnen vallen wat schade zou verminderen. Wat de exacte reden ook is, het levert in ieder geval een interessant toestel op. De kromming is niet heel erg groot, maar lijkt erg subtiel. De Galaxy Round is voorlopig alleen in Zuid-Korea verkrijgbaar.

Samsung Galaxy Round in hand
De Samsung Galaxy Round

Samsung heeft een bijpassende gesture bedacht; wie het toestel naar zich toe rolt als het op een platte ondergrond ligt krijgt de klok en notificaties te zien. Hoe het precies werkt is in deze video te zien.

Samsung leek met LG in gevecht om als eerste een telefoon met flexibel display uit te brengen. Van LG wordt verwacht dat het in november komt met een dergelijk mobieltje. Samsung is met deze op de Galaxy Note 3-geïnspireerde Round dus de eerste.

Bron: Samsung Tomorrow


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 3 N9005

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 3 N9005


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel