Eerste specificaties Samsung Galaxy Note 4 duiken op


Samsung kent twee grote aankondiging in het jaar; die van het nieuwe Galaxy S-vlaggenschip en de nieuwe Note. De Galaxy S5 is inmiddels aangekondigd dus we kunnen uitkijken naar de Note 4. De eerste specs daarvan duiken nu op.

De Galaxy Note is Samsung's topmodel in de phabletlijn. Naast groot zijn deze modellen ook met een speciaal pennetje te bedienen; de S Pen. Iets wat Samsung met de Note 4 niet gaan veranderen. Nieuw zal vermoedelijk wel het QHD-beeldscherm zijn met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Als Samsung het scherm nog groter maakt dan de 5,7 inch van de Note 3 dan moet dat nog steeds een mooie pixeldichtheid opleveren.

Samsung Galaxy Note 4 water resistant
Zoiets dus

Eerder ging al het gerucht dat een nog nieuw uit te komen lijn met een zogenaamd 2K-beeldscherm wordt uitgerust. De Note 4 krijgt dus vermoedelijk ook die eigenschap. Een ander nieuwe eigenschap is dat de Note 4 net als de Galaxy S5 water- en stofdicht zal zijn. Samsung heeft dit inmiddels redelijk onder de knie dus krijgt ook de Note 4 deze behandeling. Verwacht de aankondiging van de Galaxy Note 4 trouwens niet voor september. Onze voorspelling is 5 september, dan start namelijk in Berlijn de IFA. Het event waar traditiegetrouw de nieuwe Note aangekondigd wordt.

Bron: Cnmo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel