Variant van Samsung Galaxy S5 met QHD-scherm en Snapdragon 805 duikt op


Er is een Samsung-toestel opgedoken op benchmarksite GFXBench met typenummer SM-G906S met een paar opmerkelijke specificaties. Daarnaast valt op dat het typenummer nauwelijks afwijkt van de G900 van de Galaxy S5.

Laten we eerst maar eens kijken naar de specs. We hebben het namelijk over een 5,2 inch groot QHD-beeldscherm met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Hierbij valt de 1920 bij 1080 pixels van de Galaxy S5 in het niet. Daarnaast krijgt het nog onbekende toestel een nog uit te komen Snapdragon 805-processor mee van Qualcomm. Deze zou op een bescheiden 2,5 GHz draaien. Dat is aan de voorzichtige kant, de Snapdragon 805 kan volgens de specificaties op maximaal 2,7 GHz draaien.

Samsung SM-G906S benchmark

Volgens de benchmark is er verder een 15 megapixel camera aanwezig, al denken wij eerder dat dit 16 moet zijn. Tot slot ligt er 3 GB aan geheugen binnenin het toestel. Of dit daadwerkelijk een variant op de Galaxy S5 is of dat we kijken naar een nieuwe lijn is onbekend. Het is ook goed mogelijk dat de entry nep is omdat die waarden vrij eenvoudig aan te passen zijn. Er zit dus niets anders op dan af te wachten.

Bron: GFXBench.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel