Definitieve specificaties Samsung Galaxy S5 lijken binnen


Over drie weken moet hij officieel aangekondigd worden; de Galaxy S5 van Samsung. Nu al lijken de definitieve specificaties van deze nieuwe monster bekend. En die stellen niet teleur.

Veel van de specificaties klinken bekend, dat komt omdat ze eerder al eens voorbij kwamen. Probleem echter is dat er ook vaak tegenstrijdige specificaties genoemd werden. Hopelijk weten we met dit lijstje eindelijk wat de Galaxy S5 ons écht gaat brengen.

Eldar tweet about Galaxy S5

Een AMOLED-beeldscherm van 5,24 inch groot en een Quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dit alles resulteert in een indrukwekkende PPI van 560. Het werkgeheugen komt uit op 3 GB waarmee het gerucht over een 64-bit processor ontkracht is. Samsung heeft twee versies van het toestel; eentje met een eigen Exynos 6 en een andere met een Snapdragon 805. Verwacht die laatste in Nederland. De cameraresoluties komen uit op 16 megapixel achter en 3,2 megapixel voor. De batterij tot slot is 3.200 mAh groot.

Flinke sprongen

Dat zijn flinke verbeteringen als je kijkt naar de Galaxy S4. Alle eigenschappen zijn stuk voor stuk beter/hoger dan z'n voorganger. Al deze sprongen moet Samsung een flinke voorsprong opleveren op de concurrentie. Zoals eerder bekend werd gemaakt, maandag 24 februari weten we het allemaal zeker.

Bron: @eldarmurtazin


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Black
€ 242,56 € 242,56   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel