Mogelijk achterkant HTC M8 gefotografeerd


Er is een foto opgedoken waarop mogelijk de achterkant van de HTC M8 te zien is. De M8 moet de opvolger worden van de HTC One en op de foto lijkt een tweede camera zichtbaar.

Eerder nog werd gedacht dat de opvolger van de HTC One een vingerafdrukscanner zou bevatten. Hetzelfde deed HTC met de One Max, waar hij op de achterzijde geplaatst was. Op eerdere afbeeldingen was al een tweede module zichtbaar op de M8, toen werd nog uitgegaan van een mogelijke vingerafdrukscanner. Ditmaal lijkt het tweede rondje meer op een tweede camera. Geruchten over twee camera's gingen al langer.

HTC M8 rear
Achterzijde HTC M8

Waar HTC de tweede camera exact voor wil gebruiken is onbekend. Het is mogelijk dat deze speciaal voor weinig licht situaties bedoelt is, maar het is ook mogelijk dat HTC er diepte mee wil vaststellen. Zodoende zou het mogelijk zijn om later na het schieten van de foto nog ergens op te focussen. Nokia biedt een soortgelijke oplossing via de app Refocus. Een ander verschil is de aanwezigheid van twee flitsers. De originele HTC One moet het nog met een enkel lampje doen. Wanneer HTC de M8, of One+, gaat aankondigen is onbekend. Gesproken wordt over eind maart.

Bron: @HTCFamily_RU


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel