“Opvolger HTC One heeft on-screen-knoppen”

· 2 reacties


De opvolger van de HTC One, vermoedelijk de One+ of One Two, zal het eerste HTC-toestel zijn zonder knoppen onder het beeldscherm. In plaats daarvan worden de knoppen op het beeldscherm zelf weergegeven.

Dat beweert althans lekker @evleaks in een nieuwe tweet. Naast dit nieuwtje plaatste de bekende blogger ook enkele wallpapers van de M8. De afmetingen van beide plaatjes zijn 2160 × 1920 pixels wat nauwelijks hoger is dan de resolutie op de huidige One. Het is daarom niet ondenkbaar dat de opvolger van de HTC One 'gewoon' over een 1080p resolutie scherm beschikt.

HTC One in use
De huidige One heeft nog knoppen onder het scherm

HTC paste in het verleden nagenoeg altijd fysieke knoppen toe, veelal vlak onder het beeldscherm. Dat HTC nu over lijkt te gaan op on-screen exemplaren moet niet voor veel problemen zorgen. HTC gebruikte de laatste jaren namelijk altijd aanraakgevoelige knoppen. Het belevingsgevoel zal er dus niet op achteruitgaan. De HTC One+, zoals de opvolger van de One in de wandelgangen heet, beschikt daarnaast mogelijk over twee camera en wordt rond het MWC volgende maand verwacht.

Bron: @evleaks


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel