Achterkant nieuw vlaggenschip HTC M8 mogelijk uitgelekt


Het volgende vlaggenschip van HTC heet mogelijk de M8. Het gaat voorlopig om een codenaam waar momenteel niet veel meer bekend van is dat hij de eerste is met Sense 6.0. Nu duikt ook een foto op van z'n vermoedelijke achterkant.

Dat wil niet zeggen dat de opvolger van de HTC One een verwijderbare achterkant krijgt. Vermoedelijk gaat het hier om een component die rechtstreeks uit de fabriek. Opvallend is dat er naast de uitsparing voor de camera en flitser er nog een derde gat zit. Deze zit helemaal bovenaan en is kleiner dan die voor de camera. Er wordt gesuggereerd dat dit een vingerafdruk-scanner is die HTC ook in de One Max heeft toegepast. Daar is hij alleen vele malen groter en we betwijfelen daarom of dit daadwerkelijk een vingerafdrukscanner is.

HTC M8 flagship

De HTC M8, voorlopig nog een codenaam, krijgt volgens de laatste berichten een Qualcomm Snapdragon 800 processor met vier cores, 3 GB aan RAM-geheugen en de nieuwste versie van Sense. Het scherm zou ergens tussen de 5 en 5,2 inch groot zijn en mogelijk een 2K-resolutie draaien. Verwacht een officiële aankondiging niet voor februari 2014.

Bron: ePrice


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Prijsvergelijker HTC One Max

Toon alle aanbiedingen van de HTC One Max


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel