“Apple test gebogen en grotere iPhone’s”


Apple zou voor toekomstige iPhone's een radicaal nieuw uiterlijk overwegen gebaseerd op gebogen en vooral grotere beeldschermen. Ook zou het bedrijf een drukgevoelige interface testen.

Ongetwijfeld dat Apple momenteel grotere iPhone's test. De kans dat ze nadenken over gebogen beeldschermen is ook best groot. Wij achten de kans echter nihil dat de opvolger van de iPhone 5S er als het toestel hieronder uit komt te zien. Het is te radicaal, de stap te groot.

iPhone curved display

Toch mogen we verwachten dat de iPhone 6 niets op de huidige iPhone's lijken. Ook de interface zou anders worden, mogelijk dat er zelfs met drukgevoeligheid gewerkt gaat worden. Dergelijke toepassingen zijn voor styli inmiddels gemeengoed. Harder drukken betekent bijvoorbeeld een dikkere lijn. Misschien heeft Apple iets praktisch in gedachten voor iOS? Ook spreekt de bron over een 3D interface. Apple werkt sinds iOS 7 al met parallax-effecten dus ondenkbaar is dat niet. Een nieuwe iPhone wordt pas in het derde kwartaal van volgend jaar verwacht dus tijd genoeg om te speculeren.

Bron: Bloomberg.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel