HTC M8 eind maart in NYC aangekondigd, krijgt on-screen knoppen


We hebben weer wat verse informatie voor je over de HTC M8, de beoogde opvolger van de One. Het toestel zou eind maart door HTC worden aangekondigd in New York. Daarnaast zijn de on-screen knoppen alvast te bewonderen.

Eerder ging al het gerucht dat de opvolger van de HTC One over on-screen knoppen zou beschikken. Voorheen koos HTC altijd voor knoppen op het toestel zelf. In Android is het heel goed mogelijk om knoppen achterwege te laten en alles via het scherm te doen. Sony doet dat al langer met bijvoorbeeld de Xperia Z1.

HTC M8 on-screen buttons

Dan is het nog de vraag hoe lang we moeten wachten op de One+, zoals het toestel vermoedelijk gaat heten. HTC koos voor de One ook een event in New York. Toen werd gelijktijdig in London ook pers uitgenodigd. Overigens gebeurde dat in de tweede helft van februari. Het duurde vervolgens vrij lang voordat het toestel uitkwam. Dat gegeven wordt vaak gezien als reden waarom de HTC One het niet erg goed deed. Mogelijk heeft HTC van haar fouten geleerd en daarom de aankondiging alvast wat naar achteren heeft geschoven.

Bron: HTCsource.com en @evleaks


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel