Sony Xperia-telefoon met dunne schermrand gespot


Als we één punt van kritiek van hedendaagse Xperia-telefoons hebben dan is het wel de behoorlijke schermrand. We hebben deze vergelijking vaak gemaakt; maar de Xperia Z1 is bijna even groot als de Note 3

We hebben deze vergelijking vaak gemaakt; maar de Xperia Z1 is bijna even groot als de Note 3. En dat terwijl in de eerste een beeldscherm van 5 inch zit en in de laatste een scherm van 5,7 inch. En omdat we niet allemaal een phablet-achtige telefoon in de broekzak willen hebben mag er best wel iets gedaan worden aan de enorme schermrand. Natuurlijk kun je kiezen voor de Xperia Z1 Compact, maar tegelijkertijd willen we niet allemaal een telefoon van 4,3 inch groot.

Sony Xperia phone thin bezel
I Want to Believe

Blijkbaar hebben ze bij Sony eindelijk geluisterd naar deze kritiek en gaan ze er binnenkort iets aan doen. Denk echter niet dat dit al vanaf de Xperia Z2 zal gebeuren, die is volgens de allerlaatste geruchten zelfs nog groter dan de Xperia Z1. Wanneer dan wel is nog afwachten. Bovendien is het nog maar de vraag of deze onscherpe foto's echt zijn.

Bron: Digi-wo.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel