“Vingerafdrukscanner Samsung Galaxy S5 bevestigd”


Een uitgelekte afbeelding lijkt te bevestigen dat de Galaxy S5 over een vingerafdrukscanner beschikt. Waar deze precies zit is nog onduidelijk. Daarnaast lijken nog enkele specificaties van het nieuwe vlaggenschip van Samsung bevestigd.

Te beginnen bij de vingerafdrukscanner. Er is een bestand opgedoken met de naam "FingerprintService.apk" die maar weinig te wensen over laat. Eerder ging het gerucht dat de opvolger van de Galaxy S4 over een irisscanner zou beschikken, maar Samsung liet eerder zelf al weten dat de techniek nog in de kinderschoenen staat. Een vingerafdrukscanner is dan een mooi tussenstadium, vooral omdat Apple hem ook al toepast in de iPhone 5S.

Fingerprint service Samsung Galaxy
Eerder opgedoken icoontjes (Via: SamMobile)

Een andere eigenschap die lijkt te zijn bevestigd is het beeldscherm, en dan met name de resolutie. Een ander opgedoken bestand zegt "WQHD" wat ook beter bekend staat als QHD. Dit is een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Een ander gerucht zegt echter dat Samsung vasthoudt aan de 1080p resolutie. Mogelijk komen er twee varianten van het toestel uit. De schermdiagonaal komt hoogstwaarschijnlijk uit op 5,2 inch. Een fractie groter dus dan de huidige Galaxy S4.

Bron: @evleaks (1) (2)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel