Lancering Samsung Galaxy S5 met 1080p scherm, later volgt QHD-versie

· 1 reactie


Er zijn de laatste tijd veel tegenstrijdige geruchten over het beeldscherm van de Galaxy S5. Het ene gerucht houdt het bij een 2K-resolutie, het andere spreekt over Full HD. Mogelijk krijgen beide geruchten nu gelijk.

Het gerucht over een QHD-resolutie beeldscherm van 5,2 inch groot en dus een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels klinkt haast te mooi om waar te zijn. Vooral als je kijkt naar het resulterende PPI-getal: 565. De vraag is nu of Samsung in staat is om veel van deze panels in een korte tijd te fabriceren. Bedenk dat we van de Galaxy S3 al dachten dat hij over een Full HD-display zou beschikken terwijl Samsung hier technisch toen nog niet in staat bleek. Nu herhaalt de geschiedenis zich mogelijk.

Samsung Mobile blur
Onduidelijkheid over Galaxy S5

Want nieuwe berichten spreken over precies dat. Daarom zou het model dat volgende week aangekondigd gaat worden met hetzelfde paneel uitgerust worden als de Galaxy S4. Een Full HD-display dus. Dat wil niet zeggen dat QHD voor een heel jaar uitgesloten is. Er zou al vrij spoedig een versie van de Galaxy S5 komen met een QHD-beeldscherm. Een ander gerucht is dat het model dat volgende week tijdens het MWC aangekondigd zal worden water- en stofbestendig is. Hiermee zou hij op de Sony Xperia's lijken. Het lijkt ons onwaarschijnlijk maar zeg nooit nooit.

Via: Unwired View


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 182,10 € 182,10   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel