Officiële persrenders LG G3 lijken binnen


Het is LG deze keer maar slecht gelukt om alles over haar nieuwe vlaggenschip geheim te houden. Vrijwel alles lijkt al te zijn uitgelekt over de nieuwe G3. Vandaag lijken de officiële persrenders binnen te rollen van het toestel.

De eer werd gegund aan Phone Arena dat de plaatjes aangeboden kreeg. We zien de opvolger van de LG G2 in het zwart, wit en in het goud. Kleuren waarvan we al langer wisten dat de G3 in uitkwam.

LG G3 press render

Vooral het plaatje waarbij op de achterzijde wordt ingezoomd wekt onze aandacht. Het lijkt er namelijk op dat de volumeknoppen, die ook ditmaal achterop zitten, geperforeerd zijn. Mogelijk zit de luidspreker hierachter. Al hebben eerdere afbeeldingen eigenlijk al verklapt dat deze links onder zit. Mogelijk is het dus puur een esthetisch iets. Wel nieuw lijkt de twee-kleurige flitser. Ook de HTC One (M8) en iPhone 5s kennen die.

LG G3 black rear

Met de G3 brengt LG één van de eerste QHD-telefoons op de markt. Dat is al genoeg reden om enthousiast van te worden. Ook de rest van de eigenschappen stellen niet teleur. Zo is er een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie, een Snapdragon 805-processor en een nieuwe versie van Optimus UI. LG lanceert de G3 naar alle waarschijnlijkheid op 27 mei in Londen.

Bron: Phone Arena


Prijsvergelijker LG G2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB Black
€ 341,38 € 341,38   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G2


Prijsvergelijker LG G3

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel