Schermafbeeldingen LG G3 Quick Window-modus binnen


Officieel is de LG G3 nog niet maar we weten inmiddels al wel bijna alles van het nieuwe toestel. En dat lijkt nu ook voor z'n accessoires te gelden. De Quick Window-cover bijvoorbeeld met z'n ronde uitsnede. Hoe dat precies werkt zie je hier.

Want lekker @evleaks heeft schermafbeeldingen geplaatst van de G3 als Quick Window geactiveerd is. Het ronde venstertje geeft je niet alleen informatie maar er is ook interactie met het toestel mogelijk. Zo zien we een soort stappenteller, een beloverzicht en binnenkomende berichten. Natuurlijk ontbreken de benodigde klokken niet.

LG G3 Quick Window

Ook de G2 had de beschikking over een Quick Window-accessoire, die was echter nog rechthoekig. Het idee lijkt te zijn geïnspireerd door de S-View cover van Samsung die gelijktijdig met de Galaxy S4 werd aangekondigd. Erg vinden we dat niet want het blijkt een handige accessoire te zijn in de praktijk. LG kondigt de G3 naar alle waarschijnlijkheid op 27 mei aan tijdens een wereldwijd event dat onder andere ook in Londen plaatsvindt.

Bron: @evleaks

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     bol.com Partner
Titanium € 324,95 € 324,95   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel