“Samsung Galaxy Note 4 krijgt 5,7 inch groot QHD-display”


Goed nieuws voor wie van hoge resolutie beeldschermen houdt; de Galaxy Note 4 die in september wordt verwacht krijgt een 5,7 inch groot QHD-exemplaar mee. Dat zijn althans momenteel de geruchten.

Samsung lijkt op punt te staan om meerdere telefoon met een dergelijk QHD-beeldscherm op de markt te brengen. Deze QHD-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels wordt gezien als de logische opvolger van de momenteel populaire Full HD-schermen. Naast de inmiddels al veelbesproken Galaxy S5 Prime, het uitgebreidere broertje van de S5, wordt ook van de Galaxy Note 4 gezegd dat hij ermee zal zijn uitgerust.

Samsung roadmap Galaxy Note 4

De Note 4 moet ergens rond september de Note 3 opvolgen. Samsung grijpt hier altijd het IFA-event in Berlijn voor aan. Voorheen vergrote Samsung ook altijd het toestel maar het lijkt er dit jaar op dat dit niet gaat gebeuren. Het paneel zal net als de Note 3 5,7 inch groot zijn. Het typenummer wat toebehoord aan de Note 4 is SM-N910 en z'n codenaam is 'Muscat', naar de hoofdstad van Oman. Verder gaan er sterke geruchten over flexibel scherm maar die geluiden horen we ieder jaar. Eerst zien, dan geloven.

Bron: GsmArena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel