Samsung Galaxy S5 Prime met 2K-beeldscherm komt mogelijk halverwege juni


Samsung zou mogelijk de Galaxy S5 Prime, een toestel met een 2K (QHD) scherm, al over een maand kunnen aankondigen. Net op tijd om het op te nemen tegen de G3 van LG die over luttele weken verwacht wordt.

Het duurt niet lang meer of het tijdperk van telefoons met QHD-schermen breekt aan. Telefoons met een 2K-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Critici beweren dat je het verschil toch niet kunt zien. En toch zien wij het verschil tussen de Retina-schermen en de huidige generatie Full HD-panelen van 5 inch groot. Laat maar komen dus die QHD-telefoons.

Samsung sign

LG heeft haar eerste in de planning staan en dus reden voor Samsung om haast te maken met de Galaxy S5 Prime. Vermoedelijk slechts een variant van de huidige Galaxy S5 met 5,2 inch QHD-scherm en Snapdragon 805-processor. Samsung zou de S5 Prime al halverwege juni in thuisland Zuid-Korea willen uitbrengen. Nu rijst wel de vraag of we dit toestel ook daarbuiten in de winkels zullen aantreffen. Op den duur vast en zeker, maar in het begin vermoedelijk niet.

Bron: Naver.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel