Nieuwe foto’s BlackBerry Q30 Windermere duiken op


Er zijn nieuwe foto's opgedoken van de BlackBerry Windermere die vermoedelijk als de Q30 door het leven zal gaan. Het bijzonder hoekige toestel dook eerder al eens op. Ditmaal hebben we ook wat specificaties voor je.

Zo zou de BlackBerry Q30 zijn uitgerust met minimaal een 4 inch beeldscherm met een resolutie van 1.440 bij 1.440 pixels. Alhoewel de schermdiagonaal nog niet helemaal vaststaat lijkt wel zeker dat de PPI op een zeer nette 480 uitkomt. Ook de rest van de specs stelt niet teleur; een quadcore Snapdragon 800, 3 GB aan RAM en een 13 megapixel camera.

BlackBerry Q30 Windermere

De hier geopperde toetsenbordindeling roept wel wat vragen op. Zo is onduidelijk hoe de cijfers te bereiken zijn. Volgens de bron is het toetsenbord aanraakgevoelig. Hoe dit dan precies werkt is nog onduidelijk. Deze Windermere is trouwens niet het enige high-end model dat nog van BlackBerry verwacht wordt. Ook de Ontario en Classic zitten nog in het vat, al is het goed mogelijk dat dit dezelfde toestellen zijn. De Classic moet volgens BlackBerry in november uitkomen en de Q10 opvolgen. Wanneer deze Windermere het daglicht ziet is onbekend.

Bron: N4bb.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel