Apple vindt geschikte batterijleverancier voor 5,5 inch grote iPhone 6


Crisis afgewend! Apple schijnt een leverancier gevonden te hebben om de extreem dunne batterij van de iPhone 6 te kunnen leveren. Van Sunwoda wordt nu verwacht dat ze binnenkort 20 miljoen batterijen kunnen leveren.

De 5,5 inch grote iPhone 6 is maar een vreemd verhaal. Apple had het tot voor kort niet zo op grote smartphone en nu gaat het gerucht dat ze er zelf één gaan maken. De opvolger van de iPhone 5s moet met 4,7 inch nog een kleintje worden naast dit 5,5 inch exemplaar. Vermoedelijk wordt hij als optie naast de iPhone 6 aangeboden, vergelijkbaar als de iPhone 5c nu. Al weet je het met Apple nooit zeker.

Apple battery icon
Geen reden voor paniek!

Apple liep voor het 5,5 inch exemplaar tegen een probleem aan omdat de batterij extra dun moet zijn. Normaliter is een smartphone-batterij tussen de 2,8 en 2,9 millimeter dik. Apple zoekt naar een exemplaar van maximaal 2 millimeter. Vermoedelijk om zo de body extra dun te houden. Fabrikant Sunwoda zou Apple nu uit de brand helpen door de levering van 20 miljoen batterij tegen een stukprijs van 40 Yuan, omgerekend zo'n 4,70 euro. Met het oplossen van het batterijprobleem kan Apple mogelijk de 5,5 inch grote iPhone 6 ook nog dit jaar aankondigen.

Bron: Laoyaoba.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel