7 millimeter dunne Sony Xperia Z3 komt mogelijk in september uit

· 5 reacties


Sony houdt de vaart er lekker in. Terwijl de Xperia Z2 voor ons gevoel nog maar net in de winkel ligt dient z'n opvolger zich al aan. De Xperia Z3 krijgt een nieuw ontwerp mee van slechts 7 millimeter. En juist dit doet ons ergens aan denken.

Sony kondigde namelijk deze week de Xperia T3 aan. Ook een telefoon met nieuw uiterlijk van 7 millimeter. Zouden beide toestellen dan enigszins op elkaar kunnen lijken? Het zou zomaar kunnen. Het zou wel als verrassing komen want niet eerder week Sony zo sterk af van het gebruikte ontwerp.

Metal frame Xperia Z3
Het metalen frame van de Xperia Z3

Zo lijkt de Xperia Z2 sterk op de Z1 en die weer op de Z. Bepaalde onderdelen van de Z3 waren al uitgelekt maar daarmee kon eigenlijk nog niets over het definitieve ontwerp gezegd worden. Naast dun zouden de schermranden van de Z3 ook grotendeels een ding van het verleden zijn. Gelukkig maar want ondanks een 5,2 inch scherm is de Z2 maar onhandig groot.

Geen Snapdragon 805

De bron denkt verder te weten dat Sony kiest voor een Snapdragon 801-processor. Opmerkelijk want ook de Z2 werkt daar mee. Op het gebied van de CPU valt dus weinig vooruitgang te verwachten. Tot slot meldt de bron dat er voor de Xperia Z Ultra geen opvolger in het vat zit. Heel erg vinden we dat niet want de Ultra was met een 6,4 inch groot scherm al een vreemde verschijning.

Bron: @DooMLoRD_XDA


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel