Sony Xperia T3


Sony Xperia T3
Sony Xperia T3 schuin
Sony Xperia T3 gedraaid
Sony Xperia T3 rechterzijkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,3 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Sony Xperia T3

 • Sony-ontwerp met metalen behuizing
 • Zeer compact voor toch een grote telefoon
 • Veel Sony-software aanwezig
 • Uitstekende multimedia-eigenschappen

Minpunten Sony Xperia T3

 • De grote hoeveelheid meegeleverde apps kan toch wat teveel zijn

De Sony Xperia T3 in het kort

De Sony Xperia T3 is wederom een prachtig vormgegeven Android-smartphone met een metalen frame en flinke specificaties. Een krachtige smartphone in een elegante behuizing.

Triluminos en Bravia Engine

Grootste blikvanger is natuurlijk het 5,3 inch grote beeldscherm. En niet zomaar een scherm maar een HD Triluminos Display met een hogere kijkhoek en diepere kleuren. Daarbovenop maakt Sony gebruik van de Mobile Bravia Engine 2 dat zorgt voor constrastverbetering, kleurenbeheer, ruisonderdrukking en een scherptefilter. Dit alles moet voor een nog betere kijkervaring zorgen op de Sony Xperia T3. Bekijk eens een filmpje op de T3 en je weet waar we het over hebben.

Belangrijkste Sony Xperia T3 specificaties

 • Scherm van 5.3 inch
 • Voorzien van snel mobiel 4G-internet
 • 8 megapixel hoofdcamera + Full HD-video
 • Quad-core processor (Snapdragon) op 1,4 GHz, 1 GB werkgeheugen
 • 8 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
 • Bekijk alle Sony Xperia T3 specs

8 megapixel camera

Ook deze Xperia T3 is door Sony uitgerust met een prima camera en voldoende mogelijkheden. Met een 8 megapixel camera belooft Sony in vrijwel iedere omstandigheden perfecte foto's. Hierbij wordt de T3 geholpen door een Exmor RS-sensor dat zelfs bij weinig licht nog prima foto's weet te maken. Vooral 's avonds is dit te merken. En in gevallen met tegenlicht zorgt de HDR-functie ervoor dat geen delen van je foto over- of onderbelicht raken. Deze functie werkt zelfs in de video-stand. Bovenal zijn er voldoende instellingen te vinden om lekker mee te experimenteren. Heb je daar geen zin in dan helpt de stand 'Superieur automatisch' ervoor dat hij al het werk uit handen neemt en je zorgeloos kunt fotograferen.

Sony Xperia T3 gedraaid

Krachtig en toch zuinig

De Sony Xperia T3 kan rekenen op een quad-core Snapdragon-processor op een snelheid van 1,4 GHz. De processor is krachtig genoeg om alle apps soepel te draaien zonder daarbij al te veel batterij te vreten. Hierbij wordt je trouwens geholpen door de Stamina-modus. Deze speciale modus zorgt ervoor dat er nog slimmer met de batterij omgesprongen wordt en je dus nog langer van je T3 kunt genieten.

Los van dit alles is de Sony Xperia T3 bovendien een mooie telefoon met een roestvrijstalen behuizing, oog voor detail en in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. De T3 is lekker dun en voelt licht aan. In alles voelt de Xperia T3 aan als een Sony-telefoon met de kwaliteit die we van Sony verwachten.


Concurrenten van de Sony Xperia T3

Vergelijk de Sony Xperia T3 met deze producten


Praat mee over de Sony T3