Sony Xperia Z2

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Sony Xperia Z2 (D6503)
Xperia Z2 zwart achterkant
Xperia Z2 zijkant

Reviews over de Sony Xperia Z2

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Sony Xperia Z2

De Sony Xperia Z2 is een hoogwaardige Android-smartphone uit de stal van Sony. En dat betekent veel ingebouwde Sony-technieken en geïntegreerde Sony-diensten. Hiermee is de Xperia Z2 het beste wat Sony te bieden heeft.

Sony Live Color LED

Eén van de belangrijkste verbeteringen van de Xperia Z2 ten opzichte van zijn voorganger is het nieuwe Triluminos-beeldscherm. Niet alleen is het scherm met 5,2 inch een fractie groter er is tevens gebruik gemaakt van een nieuwe Live Color LED-techniek. Dit levert tot maar liefst 50% groter kleurengamma op dan traditionele LCD-schermen. Beelden zien er dus realistischer uit en bovendien levert het scherm van de Xperia Z2 een verbeterde kijkhoek. Alleen maar voordelen dus.

Krachtig en zuinig tegelijk

De Sony Xperia Z2 maakt verder gebruik van een razendsnelle Snapdragon 801-processor die de beschikking heeft over niet minder dan vier cores die op maximaal 2,3 GHz draaien. Dit maakt van de Z2 een uitzonderlijk krachtige smartphone. En veel zorgen over een snel leeg lopende batterij hoef je niet te hebben. De Stamina-modus verbetert de batterijduur van de Z2 aanzienlijk. Deze speciale modus werkt op de achtergrond zodat je er maar weinig van merkt. Behalve dan dat je aan het einde van de dag geen lege batterij hebt.

Hoge kwaliteit audio

We zeiden al dat de Xperia Z2 het beste is wat Sony te bieden heeft. Dat uit zich met name op multimediaal gebied. Geluid kun je beluisteren met de ingebouwde stereo speakers of met de meegeleverde MDR-NC31EM-hoofdtelefoon. En dankzij ingebouwde ruisonderdrukking geniet je meer van muziek en minder van omgevingsgeluid. En met technieken als Clear Stereo, Clear Bass en Clear Phase geniet je van muziek zoals muziek bedoeld is.

Exmor RS-beeldsensor

Foto's kunnen geschoten worden in een uitzonderlijk hoge resolutie van 20,7 megapixel. Dat is eigenlijk ongekend voor een mobiele telefoon. Doordat de camerasensor op de Xperia Z2 maar liefst 30% groter is dan vergelijkbare telefoons vangt hij veel meer licht op. Dat merk je vooral in donkere omgevingen. Foto's zijn dan nog steeds prima belicht en je hoeft die lelijke flitser minder vaak te gebruiken. En over de kwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken. De BIONZ-engine zorgt voor scherpe, duidelijke en heldere foto's.

Belangrijkste Sony Xperia Z2 specificaties

 • 5.2 inch scherm met veel detail
 • Onderweg snel mobiel internet dankzij 4G
 • 20,7 megapixel hoofdcamera
 • 16 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart)
 • Quadcore Snapdragon 801-processor op 2,2 GHz, 3 GB werkgeheugen
 • Waterdichte en stofbestendige behuizing met IP55/58-rating

De Sony Xperia Z2 in het nieuws

ts 3sept14 Sony Ifa

Sony-teaser laat drie nieuwe producten zien voor IFA-beurs

Geruchten ·

Sony heeft voor de komende IFA drie nieuwe producten in petto. Zo valt uit deze vrijgegeven teaser op te maken. Vermoedelijk gaat het om de Xperia Z3, de Z3 Compact en de Z3 Tablet Compact.

De drie nieuwe producten komen niet rechtstreeks in beeld maar de video staat wel vol met verwijzingen naar het getal 3. De grootste hint komt echter wanneer we, zij het erg donker, drie silhouetten zien van vermoedelijk de Xperia Z3, de Z3 Compact en de Z3 Tablet Compact.

Sony IFA-teaser

Zowel de Xperia Z3 als de Z3 Compact zijn al veelvuldig uitgelekt de afgelopen tijd. Als de geruchten kloppen dan is de Xperia Z3 slechts een minimale upgrade ten aanzien van de bestaande Z2. De Z3 Compact kent meer verschillen met de bestaande Z1 Compact. Zo is er een groter scherm met een hogere resolutie. Op drie september, dat is één dag voorafgaand aan de IFA, houdt Sony een persevent waar we ongetwijfeld meer zullen horen over deze producten.

Bron: Youtube.com

 • Tags:
 • ifa14
 • sony
 • xperiaz3
 • xperiaz3compact

ts Evleaks S Xperia Z3

Uiterlijk Sony Xperia Z3 lijkt slechts licht anders

Geruchten ·

Sony ververst momenteel ieder half jaar z'n vlaggenschip de Xperia Z(x). De reden hiertoe was om de achterstand met de concurrentie goed te maken. Dat lijkt nu gebeurd te zijn en dus lijken de updates erg op elkaar. Zo ook die van de Z3 zo blijkt.

Plaatjes van de Xperia Z3 bereiken ons nu. Sony lijkt voor de opvolger van de Z2 gekozen te hebben voor een iets bollere zijkant. Ook is deze in dezelfde kleur gespoten als de rest van het toestel. Hierdoor ontstaat een egaler geheel die bovendien dunner lijkt dan z'n voorganger(s).

Sony Xperia Z3
De vermoedelijke Sony Xperia Z3

Eerder al lekte uit dat de Z3 (D6653) over een 5,15 inch Full HD beschikt, een Snapdragon 801-processor van 2,4 GHz met een Adreno 330 GPU en een 20,7 megapixel camera meekrijgt. Dat wijkt slechts marginaal af van de bestaande Xperia Z2. Als de geruchten kloppen dan kondigt Sony de Xperia Z3 aan tijdens of vlakvoor de IFA in Berlijn. Dit event staat voor begin september op de agenda. De Xperia Z3 moet trouwens niet verwart worden met de Z3X met z'n gebogen camerasensor. Die staat voor later gepland, hoogstwaarschijnlijk pas in 2015.

Bron: @evleaks

 • Tags:
 • d6653
 • sony
 • xperiaz3

ts Sony Lens

Sony Xperia Z3X eerste met gebogen camerasensor

Geruchten ·

Sony heeft al enige tijd een gebogen camerasensor in ontwikkeling. Door de sensor te buigen zoals een oogbal kunnen lenzen eenvoudiger worden en dus minder dik. Ideaal dus voor in een mobiele telefoon. De Xperia Z3X zou mogelijk de eerste zijn.

Sony maakt geen geheim van haar gebogen camerasensor. Er zouden twee versies in ontwikkeling zijn; een 2/3 inch formaat en een Full Frame. Die laatste is vooral bedoeld voor high-end camera's terwijl die eerste vooral voor mobiele telefoons en compact cameras bedoeld is. Beiden zijn 22 megapixel en wijken dus op papier niet ver af van de huidige 20,7 megapixel sensor in de Xperia Z2. Toch is het verschil groot.

Sony Xperia Z3X
De heren van Digi-wo zijn alvast creatief geweest

De curved sensor krijgt namelijk een f/1.2 G-lens mee. Niet eerder kreeg had een telefooncamera zo'n grote diaframaopening. In de praktijk zal dit er op neer komen dat ook in het donker nog kwalitatief goede foto's geschoten kunnen worden. Bovendien zal er dankzij de gebogen sensor nauwelijks sprake zijn van vignettering. Mogelijk maakt Sony meer bekend tijdens Photokina, een camerabeurs, tijdens 16 tot en met 21 september. Toch wordt de Xperia Z3X niet voor 2015 verwacht.

Foto: Digi-wo.com
Bron: SonyAlphaRumors

 • Tags:
 • cmos
 • curvedcmos
 • imx271smk
 • sony

ts S Xperia Z3 Xperia blog

Foto’s vergelijken Sony Xperia Z3 met Galaxy Note

Geruchten ·

Vroeger waren phablets rare, lelijke en grote dingen. Tegenwoordig zijn zelfs onze normale smartphones even groot als de eerste generatie phablets. De Xperia Z3 bijvoorbeeld. Op deze foto's wordt hij met Galaxy Note vergeleken.

En verschil is er maar weinig. Behalve dan dat de Xperia Z3 wat minder breed is. Toch weten deze foto's ons maar weinig te verrassen. De huidige Xperia Z2 verschilt namelijk ook maar weinig met de eerste generatie Galaxy Note.

Xperia Z3 Galaxy Note

Verder kunnen we maar weinig zeggen over de Z3. De microfoon onderaan de voorkant is alleen wat 'aanweziger' dan bij z'n voorganger. Ook de schermranden lijken iets kleiner te zijn. Voor de rest zijn we toch op hogere resolutie afbeeldingen aangewezen. Sony grijpt waarschijnlijk de IFA in september aan om de Xperia Z3 aan te kondigen.

Bron: Xperiablog.net

 • Tags:
 • sony
 • xperiaz3
 • z3

ts Xperia Z3 Z2 Compact

Eerste plaatjes Sony Xperia Z3 en Z2 Compact duiken op

Geruchten ·

De Xperia Z2 dateert 'alweer' uit februari en dat is voor Sony-begrippen een eeuwigheid. Daarom kan het niet lang meer duren voordat we de Z3 gaan zien. En dat moment is vandaag zo blijkt want we hebben de eerste beelden van het toestel binnen.

En niet alleen plaatjes van de Xperia Z3 duiken op, ook die van de Z2 Compact lijken binnen. Kijken we echter eerst naar de Z3 dan lijkt het toestel er nog hoekiger op te worden dan hij al was. Ook lijkt de schermrand (gelukkig) een stuk kleiner dan bij de Xperia Z2. Dat mocht ook wel eens.

Sony Xperia Z3 and Z2 Compact
De Xperia Z3 en Z2 Compact

Op het gebied van de hardware is er nog veel onduidelijk. Zo zijn er geruchten die spreken over dezelfde Snapdragon 801-processor als in de Z2. Een meer voor de hand liggende keuze zou de nieuwere 805 zijn die ondersteuning biedt voor snellere 4G-netwerken. Voor wat betreft de Z2 Compact kunnen we kort zijn; die is gewoon een slag kleiner maar beschikt verder over dezelfde eigenschappen. Als Sony vasthoudt aan het zes-maanden-tijschema dan mogen we deze maand de Z3 verwachten.

Bron: Digi-wo.com

 • Tags:
 • sony
 • xperiaz2compact
 • xperiaz3

ts Xperia Z2 Live On Youtube

Live on YouTube: direct video's vanaf je Xperia Z2 naar YouTube streamen

Telefoonnieuws ·

Sony heeft een app exclusief voor de Xperia Z2 aangekondigd waarmee gebruikers rechtstreeks beelden naar YouTube kunnen streamen.

Met Live on YouTube kunnen eigenaren van een Xperia Z2 tot 15 minuten aan beeldmateriaal schieten. Voordeel van de app is dat je video rechtstreeks naar YouTube gestreamd wordt en ook daarna nog te bekijken is. Handig voor wie de eerste stapjes van je baby wil delen maar ook voor beginnende video-reporters.

Live on YouTube
Laat vrienden, familie of kennissen rechtstreeks meegenieten

De maximale resolutie bedraagt 480p maar dat nemen we voor live video graag voor lief. Het enige wat je nodig hebt is een goedgekeurd YouTube-account. Wie de app wil downloaden kan dat in de camera-app onder "+Apps" maar via de Google Play Store kan natuurlijk ook.

 • Tags:
 • liveonyoutube
 • sony
 • xperiaz2
 • youtube

ts Curved Lens

Sony heeft bolle camerasensor klaar voor massaproductie

Telecomnieuws ·

Sony zou wel eens op punt kunnen staan om een camera-revolutie te veroorzaken in de smartphonemarkt. Ze kunnen namelijk beginnen met de productie van camerasensoren met een lichte bolling. Een klein verschil maar met grote gevolgen.

Een camera is zo goed als z'n lens. Dat geldt al jarenlang zo en dat is vandaag de dag nog steeds waarheid als een koe. Een groot nadeel is dat die lens onnodig ingewikkeld moet zijn om het licht zo goed mogelijk te verspreiden op de achterliggende sensor. Er zijn daarom zelfs meerdere lenzen nodig om het licht bijvoorbeeld goed in de hoeken te krijgen. Een probleem wat eenvoudig opgelost kan worden door een bolle sensor te maken, exact wat Sony nu heeft gedaan.

Curved CMOS sensor from Sony
De sensor van Sony heeft net als het menselijk oog een lichte bolling

Gevolg is dat de lens een stuk eenvoudiger kan worden. En eenvoudiger betekent een dunnere cameramodule. Iets wat in een mobiele telefoon altijd handig is. Een ander voordeel van minder lenzen is dat er tot 1,4x meer licht op het midden van sensor valt. Op de rand van de sensor zou zelfs tot 2 maal zoveel licht vallen. Foto's in het donker zijn dus nog beter belicht. Eigenlijk is het vreemd dat fabrikanten niet eerder op dit idee zijn gekomen, de kromme sensor lijkt namelijk veel meer op het menselijk oog. En de beste inspiratie komt uit de natuur. Wanneer we deze nieuwe sensor voor het eerst in telefoons aantreffen is nog onbekend.

Bron: Spectrum.ieee.org

 • Tags:
 • cmos
 • curvedcmos
 • sony

ts Made For Xperia

Sony begint site met Xperia-accessoires

Telecomnieuws ·

Als je eindelijk de trotse eigenaar bent van een Xperia-telefoon dan wil je daar natuurlijk ook goedgekeurde accessoires bij. Hoesjes of screenprotectors die perfect passen en door Sony gecontroleerd zijn. Gelukkig kun je daar nu op zoeken.

Want Sony heeft een aparte website gelanceerd 'Made for Xperia'. Handig als je op zoek bent naar een perfect passend hoesje voor bijvoorbeeld je Xperia Z2. Je vindt er accessoires van fabrikanten zoals Krusell, Case-Mate en Incipio. Dankzij het filter kun je eenvoudig op Xperia-telefoon en fabrikant zoeken.

Made for Xperia
Gemaakt voor Xperia

De website staat duidelijk nog in z'n kinderschoenen. Zo bevat het alleen nog hoesjes en screenprotectors. Ook het aantal Xperia-telefoons is nog wat beperkt. Naast de Z2 staan er de Xperia Z1, Z1 Compact en de M2. Toch is het een leuk startpunt voor wie op zoek is naar geschikte accessoires voor z'n Xperia-telefoon.

Bron: Madefor.sonymobile.com

 • Tags:
 • accessoires
 • compatible
 • sony
 • xperia

ts Xperia T3 zijkant

7 millimeter dunne Sony Xperia Z3 komt mogelijk in september uit

Geruchten ·

Sony houdt de vaart er lekker in. Terwijl de Xperia Z2 voor ons gevoel nog maar net in de winkel ligt dient z'n opvolger zich al aan. De Xperia Z3 krijgt een nieuw ontwerp mee van slechts 7 millimeter. En juist dit doet ons ergens aan denken.

Sony kondigde namelijk deze week de Xperia T3 aan. Ook een telefoon met nieuw uiterlijk van 7 millimeter. Zouden beide toestellen dan enigszins op elkaar kunnen lijken? Het zou zomaar kunnen. Het zou wel als verrassing komen want niet eerder week Sony zo sterk af van het gebruikte ontwerp.

Metal frame Xperia Z3
Het metalen frame van de Xperia Z3

Zo lijkt de Xperia Z2 sterk op de Z1 en die weer op de Z. Bepaalde onderdelen van de Z3 waren al uitgelekt maar daarmee kon eigenlijk nog niets over het definitieve ontwerp gezegd worden. Naast dun zouden de schermranden van de Z3 ook grotendeels een ding van het verleden zijn. Gelukkig maar want ondanks een 5,2 inch scherm is de Z2 maar onhandig groot.

Geen Snapdragon 805

De bron denkt verder te weten dat Sony kiest voor een Snapdragon 801-processor. Opmerkelijk want ook de Z2 werkt daar mee. Op het gebied van de CPU valt dus weinig vooruitgang te verwachten. Tot slot meldt de bron dat er voor de Xperia Z Ultra geen opvolger in het vat zit. Heel erg vinden we dat niet want de Ultra was met een 6,4 inch groot scherm al een vreemde verschijning.

Bron: @DooMLoRD_XDA

 • Tags:
 • sony
 • xperiaz3
 • z3

ts Sony Spectrum

Sony schrijft stevig verlies, Xperia-telefoons doen het goed

Telecomnieuws ·

Sony heeft het afgelopen fiscale jaar een verlies moeten incasseren van ruim een miljard dollar. Toch komt dit verlies niet omdat het nou zo slecht gaat met de verkoop van Xperia-telefoons. Het verwacht daarin komend jaar zelfs een stijging van 28%.

Vorig gebroken boekjaar verkocht Sony 39 miljoen Xperia-telefoons. Voor dit jaar verwacht Sony er 50 miljoen te verkopen, een stijging van 28%. Met de verkopen van telefoons zoals de Xperia Z1 en Z2 gaat het dus wel goed. Ook de PlayStation 4 deed het goed. Reden waarom het bedrijf dan toch een flink verlies moest schrijven kwam door de slecht presterende TV- en PC-onderdelen. Ook diverse reorganisaties kostte het bedrijf geld.

Sony Xperia phone submerged
Sony zit in rumoerig vaarwater

Voor dit fiscale jaar verwacht Sony ook een verlies te moeten schrijven van ongeveer 500 miljoen dollar. Analisten hadden voor het afgelopen fiscale jaar op minder verlies gerekend. Sony zit in ruw weer en heeft moeite om zich aan de hedendaagse realiteit aan te passen. Onlangs werd de verliesgevende Vaio-divisie verkocht. Vorig gebroken boekjaar boekte die een verlies van 890 miljoen dollar.

 • Tags:
 • sony
 • verlies
 • xperia

ts Xperia Zl2

Sony Xperia ZL2; Japanse opvolger van de Xperia ZL

Telefoonnieuws ·

Sony heeft in Japan een opvolger voor de Xperia ZL gepresenteerd; de ZL2. Het toestel dat evenals veel andere Xperia-telefoons waterdicht is krijgt toch een merkwaardig uiterlijk mee.

Deze Xperia ZL2 is eigenlijk bedoeld voor KDDI, een operator uit Japan. Toch is het niet ondenkbaar dat de Xperia ZL2 uiteindelijk ook in Nederland beland, al was het maar omdat diens voorganger, de Xperia ZL, hier op gegeven moment ook verkrijgbaar was. Basis van de ZL2 is de hier overigens gewoon verkrijgbare Xperia Z2. Het grote verschil zit hem met name in de behuizing.

Sony Xperia ZL2
De nieuwe Xperia ZL2 van Sony

Van de voorzijde lijkt het een typische Sony-telefoon. De achterkant alleen zit er op het eerste gezicht niet echt uit als een high-end Sony-telefoon. Kleurrijk oogt het wel, al is de ZL2 ook in het wit en zwart verkrijgbaar. Die achterkant is ook licht transparant wat een speciaal effect oplevert. Wel gelijk gebleven is de herkenbare ronde aan-/uitknop aan de zijkant.

Sony Xperia ZL2 rear

Omdat de Z2 de basis vormt van de Xperia ZL2 is er een 5 inch Full HD-display, een 20,7 megapixel camera met 4K video-opname en een waterdichte IPX5/X8 behuizing. De Sony Xperia ZL2 ligt vanaf eind mei in de Japanse winkels. We gaan voor je in de gaten houden of en zoja wanneer de Sony Xperia ZL2 ook hier verkrijgbaar is.

 • Tags:
 • sol25
 • sony
 • xperiazl2

ts Xperia Z2 Notepad

Lancering Sony Xperia Z2 mogelijk uitgesteld tot april of mei

Geruchten ·

Sony zou problemen ondervinden met de productie van haar nieuwe vlaggenschip; de Xperia Z2. Een eerste lading toestellen zal weliswaar tijdens de verwachte lancering van maart beschikbaar zijn, het overgrote deel volgt pas rond eind april en begin mei.

Dat zou een flinke domper zijn voor wie wacht op een Xperia Z2. Vooral omdat alternatieven van de concurrentie zoals de Galaxy S5 en de nieuwe HTC One dan al in de winkels moeten liggen. Sony zelf het het uitstel nog niet bevestigd dus er is nog een kans dat er niets waar van is.

Sony Xperia Z2
Oeps!

Het gerucht is afkomstig van enkele insiders op het Esato-forum. Nu plaatsen wel vaker goed ingelichte bronnen daar berichten, of ze allemaal 100% betrouwbaar zijn is de grote vraag. Reden voor de vertraging zou liggen bij toeleveranciers. De Z2 zou pas eind april, begin mei goed verkrijgbaar zijn. We hopen van niet, maar hou rekening met het ergste.

Bron: Esato.com

 • Tags:
 • sony
 • xperiaz2

ts Qualcomm Dragon

Qualcomm brengt Snapdragon 801 uit, Sony past hem direct toe in Xperia Z2

Telecomnieuws ·

Momenteel is de krachtigste verkrijgbare processor van Qualcomm de Snapdragon 800. Daar komt verandering in in de licht gewijzigde Snapdragon 801. Vooral op grafisch gebied zal het verschil merkbaar zijn.

Zo moeten de nieuwe Adreno 330 graphics in de Snapdragon 801 maar liefst 28% sneller zijn dan z'n voorganger. En ook het verwerken van camerabeelden gaat 45% sneller. De nieuwe Krait 400-cores in de processor zelf zijn 14% sneller. Al met al leuke vooruitgangen waar op dit moment de Xperia Z2 van Sony al gebruik van maakt. Dat is namelijk de eerst aangekondigde telefoon die er gebruik van maakt.

Qualcomm Snapdragon

Iets anders wat de processor vanuit de doos ondersteunt is Dual SIM. Ook is de chipset geschikt voor LTE (Cat 4) en 802.11ac WiFi. Er volgt mogelijk snel een invasie van nieuwe telefoons die gebruik zullen maken van de Qualcomm Snapdragon 801. Dat komt omdat hij compatible is met de Snapdragon 800. Dit betekent dat als fabrikanten ooit een telefoon met de Snapdragon 800 heeft uitgebracht het toepassen van een Snapdragon 801 'appeltje-eitje' is. Hij lijkt hiermee een mooie tussenoplossing voor als de Snapdragon 805 uitkomt.

 • Tags:
 • qualcomm
 • snapdragon801
 • xperiaz2

ts Sony Xperia Z2 Water

Sony kondigt verwachte Xperia Z2 aan met verbeterd Triluminos-display

Telefoonnieuws ·

Sony heeft vanochtend op een persconferentie zoals verwacht haar volgende vlaggenschip aangekondigd. De Xperia Z2 krijgt een geheel nieuw type Live Color LED-beeldscherm mee.

Het nieuwe beeldscherm van de Z2 is met 5,2 inch een tikkeltje groter dan z'n voorganger. De Full HD-resolutie blijft hetzelfde. Nieuw is echter het nieuwe IPS-display, iets wat "Sony Live Color LED" noemt. Het moet een groter kleurengamma opleveren.

Sony Xperia Z2 Black front color range

Onder de motorkap een nieuwe Snapdragon 801-processor op 2,3 GHz, 3 GB aan RAM en een batterij van 3.200 mAh groot. Uiteraard is de Xperia Z2 ook waterdicht met een IP58-rating. De 20.7 megapixel camera op de Sony Xperia Z2 schiet video in een extreem hoge 4K-resolutie.

De Z2 komt in maart uit in de kleuren White, Black en Purple. Sony levert er gratis een Noise Cancelation headset (MDR-NC31EM) mee.

 • Tags:
 • livecolorled
 • sony
 • triluminos
 • xperiaz2

Beknopte specificaties van de Sony Xperia Z2

Afmetingen 146,8 x 73,3 x 8,2 mm
Gewicht 158 gram
Artikelcode D6503
Codenaam Sony Sirius
EAN codes 8712421518096, 7311271548317, 7311271507987, 7311271507970, 7311271506461, 7311271506454, 7311271464785, 7311271464617, 7311271463931, 7311271461623, 7311271460275, 7311271456247, 7311271456230, 7311271456223, 7311271456216, 7311271448044, 7311271448020, 2585214569874, 2123456656565 Toon nog 5 anderen, 7311271456223, 7311271456216, 7311271448044, 7311271448020, 2585214569874, 2123456656565
Platform
Android 4.4 (KitKat)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.2 inch, TFT
Hardware
Camera 20.7 MP
Processor 2.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 801, quad core
Selfiecamera 2.2 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 3200 mAh

Alle Sony Xperia Z2 specificaties


Video over de Sony Xperia Z2

Wat als je deze zomer je Xperia Z2 per ongeluk in de koelbox bewaard? #filmpje #cocktailtime


Alternatieven van de Sony Xperia Z2

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Sony Xperia Z2 (D6503)
Cat S61
Apple iPhone 8 Plus (A1905)
Apple iPhone 7 Plus (A1785)
Samsung Galaxy S7 (G930F)
 Huidig product    
Android4.4 (KitKat)8.0 (Oreo)
7.0 (Nougat)
Kleurenbeeldscherm5.2 inch, TFT5.2 inch, IPS5.5 inch, IPS5.5 inch, IPS5.1 inch, Quad HD Super AMOLED
Camera20.7 MP16 MP12 MP, dubbele camera-sensor12 MP, dubbele camera-sensor12.2 MP
Processor2.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 801, quad core2.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 630, octa coreApple A11 BionicApple A10 Fusion, quad coreSamsung Exynos 8890, octa core
Selfiecamera2.2 MP8 MP7 MP5 MP5 MP
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij3200 mAh4500 mAh2691 mAh2900 mAh3000 mAh

Volledige vergelijking Sony Xperia Z2 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Sony Z2