Uiterlijk Sony Xperia Z3 lijkt slechts licht anders

· 3 reacties


Sony ververst momenteel ieder half jaar z'n vlaggenschip de Xperia Z(x). De reden hiertoe was om de achterstand met de concurrentie goed te maken. Dat lijkt nu gebeurd te zijn en dus lijken de updates erg op elkaar. Zo ook die van de Z3 zo blijkt.

Plaatjes van de Xperia Z3 bereiken ons nu. Sony lijkt voor de opvolger van de Z2 gekozen te hebben voor een iets bollere zijkant. Ook is deze in dezelfde kleur gespoten als de rest van het toestel. Hierdoor ontstaat een egaler geheel die bovendien dunner lijkt dan z'n voorganger(s).

Sony Xperia Z3
De vermoedelijke Sony Xperia Z3

Eerder al lekte uit dat de Z3 (D6653) over een 5,15 inch Full HD beschikt, een Snapdragon 801-processor van 2,4 GHz met een Adreno 330 GPU en een 20,7 megapixel camera meekrijgt. Dat wijkt slechts marginaal af van de bestaande Xperia Z2. Als de geruchten kloppen dan kondigt Sony de Xperia Z3 aan tijdens of vlakvoor de IFA in Berlijn. Dit event staat voor begin september op de agenda. De Xperia Z3 moet trouwens niet verwart worden met de Z3X met z'n gebogen camerasensor. Die staat voor later gepland, hoogstwaarschijnlijk pas in 2015.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel