Eerste plaatjes Sony Xperia Z3 en Z2 Compact duiken op


De Xperia Z2 dateert 'alweer' uit februari en dat is voor Sony-begrippen een eeuwigheid. Daarom kan het niet lang meer duren voordat we de Z3 gaan zien. En dat moment is vandaag zo blijkt want we hebben de eerste beelden van het toestel binnen.

En niet alleen plaatjes van de Xperia Z3 duiken op, ook die van de Z2 Compact lijken binnen. Kijken we echter eerst naar de Z3 dan lijkt het toestel er nog hoekiger op te worden dan hij al was. Ook lijkt de schermrand (gelukkig) een stuk kleiner dan bij de Xperia Z2. Dat mocht ook wel eens.

Sony Xperia Z3 and Z2 Compact
De Xperia Z3 en Z2 Compact

Op het gebied van de hardware is er nog veel onduidelijk. Zo zijn er geruchten die spreken over dezelfde Snapdragon 801-processor als in de Z2. Een meer voor de hand liggende keuze zou de nieuwere 805 zijn die ondersteuning biedt voor snellere 4G-netwerken. Voor wat betreft de Z2 Compact kunnen we kort zijn; die is gewoon een slag kleiner maar beschikt verder over dezelfde eigenschappen. Als Sony vasthoudt aan het zes-maanden-tijschema dan mogen we deze maand de Z3 verwachten.

Bron: Digi-wo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel