“Samsung Galaxy Mega 2 krijgt 64-bit-processor mee”


De komst van de Mega 2 lijkt met het verschijnen van enkele specificaties een stuk zekerder. Meest in het oog springende eigenschap is de aanwezigheid van een 64-bit processor; de Snapdragon 410 van Qualcomm.

De specificaties verschenen op een benchmark-site. Zoals wel vaker blijkt dat een bron van nog niet officiële telefoons. Zo weet de site ons te melden dat de Mega 2 een 5,9 inch beeldscherm krijgt met een HD-resolutie. Er is verder 2 GB aan RAM-geheugen en een quadcore Snapdragon 410 op 1,2 GHz. Bijzonder aan deze CPU is dat hij 64-bit is. Het is de eerste 64-bit-processor van Qualcomm en biedt standaard ondersteuning voor 4G.

Samsung Galaxy Mega 2

Op de Galaxy Mega 2 kun je verder een 12 en een 2 megapixel camera verwachten. Vergelijken we dat met z'n voorganger, de Galaxy Mega, dan heeft hij een licht groter scherm en resolutie. Ook de cameraresolutie gaat erop vooruit. Van de eerste generatie Galaxy Mega moeten wel trouwens zeggen dat deze hier nooit is uitgekomen. De nóg grotere Mega 6.3 kwam hier wel uit.

Bron: Gfxbench.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel